Ανακοίνωσαν Στογιάνοβιτς τα Τρίκαλα

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Θεσσαλών, αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου, ενώ την τελευταία διετία, έπαιζε στην χώρα του με την Ραντνίκ Σουρντούλιτσα, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει ακόμα από την Μάλτα και τους Νάξαρ Λάιονς, αλλά και από τους Ντόνι Σρεμ, καθώς επίσης και τις Βόζντοβατς, Νόβι Παζάρ, ,BASK , Γκλόρια Μπουζάου, και Όμπιλιτς αντίστοιχα.

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σέρβο μέσο, Φίλιπ Στογιάνοβιτς. Γεννήθηκε στις 19/5/1988 και έχει αγωνιστεί στις ομάδες, Ρέντινγκ, Όμπιλιτς, Βόζντοβατς , Νόβι Πάζαρ, και πέρυσι στην Ράντνικ στην Α’ Σερβίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε: «Άκουσα τα καλύτερα από τον Στεφάνοβιτς για τον σύλλογο, με καλή οργάνωση όπου είχε μια καλή πορεία την περασμένη σεζόν. Για μένα είναι μια νέα εμπειρία. Η Ελλάδα είναι μια ποδοσφαιρική χώρα και θέλω να πετύχω μαζί με τους στόχους της ομάδας που έχουν μπει και είναι υψηλοί. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα, αλλά έχω αγωνιστεί σε Ρουμανία και Σερβία. Θα δώσω τα πάντα και ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν».