Να τριτώσει το καλό θέλει η Νίκη κόντρα στην ΑΕΚ Β’

Να τριτώσει το καλό θέλει η Νίκη, κερδίζοντας σήμερα (5/2, 3 μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης, την ΑΕΚ Β’ ώστε να κάνει τρία τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα και παράλληλα να ανέβει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας τον Μακεδονικό.

Η Νίκη βρίσκεται στην 4η θέση με 24 βαθμούς, με τον Μακεδονικό να είναι στην 3η θέση με μόλις δύο βαθμούς παραπάνω, έχοντας παράλληλα τρία παιχνίδια περισσότερα από τους Βολιώτες. Οι κυανόλευκοι εφόσον κατακτήσουν το σημαντικό τρίποντο θα αποκτήσουν και μία διαφορά ασφαλείας 6 βαθμών από την 6η Κοζάνη που έχει και τέσσερα ματς περισσότερα.

Στην προσπάθεια αυτή ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους. Εκτός πλάνων ο Μιράντα που δεν έχει επιστρέψει ακόμα από την εθνική του ομάδα, οι Ριμπέιρο, Ανδρέου, Παναγιωτίδης που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ο Μπαλλάς που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Μπαχανάκ που δεν υπολογίζεται. Επέστρεψε και είναι διαθέσιμος ο Πέττας.

Σε ανοδική τροχιά η ΑΕΚ Β’ παρά την ήττα από τον Λεβαδειακό

H AEK B’ δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Είχε σημαντικά προβλήματα στις αρχές και έδειχνε πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή στην κατηγορία. Μόνο που εδώ και καιρό αυτό έχει αλλάξει. Υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι το τέλος της σεζόν με τους κιτρινόμαυρους να φαίνεται πως θα εξασφαλίσουν εύκολα την παραμονή τους στην κατηγορία. Η ΑΕΚ Β’ ήταν επτά αγώνες αήττητη πριν την προηγούμενη αγωνιστική, όταν έχασε 0-1 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτό τον αγώνα πιστοποίησε την ανοδική της πορεία. Έβαλε δύσκολα στους Βοιωτούς.

Πάγια τακτική του δικέφαλου να μην ανακοινώνει αποστολή πριν τους αγώνες.

Οι διαιτητές

Ο Θεόδωρος Πουλόπουλος από την ΕΠΣ Πειραιώς θα διευθύνει την αναμέτρηση . Βοηθοί του θα είναι οι Τιμολέων Γεωργακόπουλος (Πειραιώς) και Κωνσταντίνος Γκουριώτης (Αργολίδας).

Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μελτζανίδης (Ημαθίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γρηγόρης Λέφας (Πιερίας).

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ και την ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του σταδίου της Νεάπολης, στην κεντρική είσοδο. Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η προσέλευση του κόσμου στις κερκίδες της Νεάπολης θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης (13:00). Να σημειωθεί πως δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2023-2024 ή της κάρτας διαρκείας 2023-2024.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις