ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ολοκληρώθηκαν οι δραστηριότητες… καλές διακοπές!

Μετά από τη συμμετοχή των ομάδων στο τουρνουά «ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ ΕΨΑ CUP 2016», οι εκδηλώσεις για τα τμήματα την Σχολής ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου ολοκληρώθηκαν και πλέον…


οι μαθητές- αθλητές θα απολαύουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, πριν την επάνοδο στις προπονήσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Με την κατάκτηση δυο κυπέλλων πρωταθλητή, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου στο τουρνουά «ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ ΕΨΑ CUP 2016» και μαζί οι δραστηριότητες για τη φετινή χρονιά.
Οι ομάδες στις ηλικιακές κατηγορίες «ΠΑΙΔΙΚΟ 2000-2001» και «ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2005-06» κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις, ενώ συμμετοχή τμημάτων της Ακαδημίας υπήρχε και στις ηλικιακές κατηγορίες «ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 2003-4» και «ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ 2007-8».
Η γενικότερη εικόνα της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, για μια κόμη φορά άφησε άριστες εντυπώσεις τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον εξωαγωνιστικό τομέα κι αυτό αποτελεί γι’ ακόμη μια φορά το μεγάλο κέρδος, που θα συνοδεύει τα παιδιά σε όλη την αθλητική πορεία τους.
Πλέον και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων και σ’ αυτό το τουρνουά, οι μαθητές – αθλητές της Σχολής θα απολαύουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και τα αγωνιστικά τμήματα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στα τέλη Αυγούστου.
Η διοίκηση της Σχολής και οι προπονητές εύχονται σε όλους τους μαθητές- αθλητές και τους γονείς τους, Υγεία, Καλό Καλοκαίρι και καλές διακοπές…»