Οργή οργανωμένων του Ηρακλή: «Παραιτήσου, έχει και η ξεφτίλα όρια»

Πυρά κατά του προέδρου του Καυτανζογλείου, Ιωάννη Σωσσίδη εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή.

Ειδικότερα, οι «κυανόλευκοι» σύνδεσμοι στρέφονται κατά του κ. Σωσσίδη υπογραμμίζοντας πως εσκεμμένα με τη στάση του εμποδίζει τη χρήση του σταδίου από τον «Γηραιό» ενώ υποστηρίζουν πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θ’ αγωνίζεται στο Καυτανζόγλειο από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων:

«Οι μάσκες έπεσαν και οι προθέσεις πλέον είναι εμφανείς. Ο πρόεδρος του Καυταντζογλείου, Σωσσίδης, αφού πριν μήνες πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη να βάζει από τη πίσω πόρτα του γηπέδου τους αθλητές της ομάδας του για να αθληθούν στο κατά τα άλλα ετοιμόρροπο στάδιο, αφού κατόρθωσε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και να εναντιωθεί σε όλους τους γυμναστικούς συλλόγους της πόλης, οι αθλητές των οποίων αθλούνται στο δημόσιο στάδιο βάζοντας χαράτσι στη παρουσία τους εκεί, αφού έφτασε στο σημείο να ξεφτιλιστεί ζητώντας από τον ΓΣ Ηρακλής 1000 ευρώ ενοίκιο για ένα τουρνουά στίβου που θα διαρκούσε τρεις ώρες, τώρα πλέον ξεπέρασε κάθε όριο ναρκοθετώντας την παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Καυταντζόγλειο την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Παρουσιάζει τεχνηέντως, εδω και μήνες με αποκορύφωμα τη συνάντηση του με τον υπουργό αθλητισμού, ένα στάδιο το οποίο λίγο ή πολύ είναι έτοιμο να καταρρεύσει, αποσκοπώντας με αυτό το τρόπο στην αύξηση των κονδυλίων που θα λάβει από το κράτος. Τι πιο σύνηθες θα έλεγε κάποιος. Δεν είναι καινούργια αυτή η τακτική στην Ελλάδα, μόνο που υπάρχει μια παράμετρος σε όλο αυτό και αυτή η παράμετρος έχει να κάνει με τη παρουσία του Ηρακλή την επόμενη αγωνιστική χρονιά στο Καυταντζόγλειο. Όσο περισσότερο παρουσιάζει ο Σωσσίδης το στάδιο ως ετοιμόρροπο, τόσο απομακρύνεται χρονικά η επιστροφή μας εκεί.

Απορούμε πραγματικά οι πολιτικοί προϊστάμενοι του Σωσσίδη πώς είναι δυνατόν να τον ανέχονται ακόμα σε αυτή τη θέση. Εκτός και αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο στα μυαλά κάποιων, κάτι το οποίο δεν θέλουμε να πιστέψουμε γιατί τότε πραγματικά θα υπάρξει πρόβλημα μέσα στην πόλη.

Εμείς σήμερα, πριν να είναι αργά, δηλώνουμε σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις οτι ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα αγωνιστεί στο Καυταντζόγλειο τη σεζόν 2024-25.

ΥΓ1: Σωσσίδη παραιτήσου, έχει και η ξεφτίλα όρια

ΥΓ2: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ γίνεται ότι ακριβώς φοβάστε…

Σ.Φ. ΗΡΑΚΛΗ Ασβεστοχωρίου

Σ.Φ. ΗΡΑΚΛΗ Αθηνών

Αυτόνομη Θύρα 10

Λέσχη Φίλων ΗΡΑΚΛΗ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις