Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Basketball Camp της Νίκης (photos)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Basketball Camp της Νίκης Βόλου, στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 140 αγόρια και κορίτσια. Τρεις μέρες γεμάτες μπάσκετ, τρεις μέρες γεμάτες χαμόγελα από παιδιά στα ντυμένα στα χρώματα της Νίκης.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής μπάσκετ του συλλόγου, συνοδεύεται με μία συλλογή 100 και πλέον φωτογραφιών από το μπασκετικό τριήμερο:

“Ένα φανταστικό μπασκετικό 3ημερο έφτασε στο τέλος του. 3 μέρες γεμάτες μπάσκετ, 3 μέρες γεμάτες χαμόγελο, ένα πάρκο στην καρδιά της Νέας Ιωνίας γεμάτο με παιδιά ντυμένα στα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας. Ευχαριστούμε πολλοί τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν με αποτέλεσμα αυτή την απολύτως επιτυχημένη εκδήλωση.

Πάνω από 140 αγόρια και κορίτσια συμμετείχαν στο 2ο Basketball Camp της Νίκης Βόλου, κερδίζοντας εμπειρίες, κάνοντας φιλίες, μαθαίνοντας κάποια από τα μυστικά του μπάσκετ και κυρίως παίζοντας το αγαπημένο τους ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ευχαριστούμε πολύ τον υπεύθυνο τον Ακαδημιών μας Χρήστο Αθανασιάδη για την άριστη οργάνωση του Camp, καθώς και τους προπονητές της ομάδας μας Τσιριγωτάκη Ανδρέα, Καμακά Αποστόλη, Γαλανάκη Νίκο, Τύμπα Στέφανο και Μανωλόπουλο Κωστή.

Επίσης ευχαριστούμε τον coach και τεχνικό διευθυντή των ανδρικών μας ομάδων Κώστα Κουρκούμπα για την βοήθεια του στην διαμόρφωση του προγράμματος του Camp αλλά και για την παρουσία του και την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία του.

Ακόμη τους κυρίους Σαράκη Β. (ιατρός-καρδιολόγος), Σακκόπουλο Ι. (φυσικοθεραπευτής), Γράτσος Γ. (εκπαιδευτικός) για τις ομιλίες τους σε γονείς και παιδιά.

Ευχαριστούμε τους TechItSerious Productions για την φωτογραφική και βιντεοσκοπηκή κάλυψη του Camp.

Για μια ακόμη φορά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς και συμπαραστάτες μας σε αυτό το μπασκετικό τριήμερο:
Art Cafe Bar
CAFE PLUS
Gnet Volos
Rocco Γυράδικο
Wood Art Χρήστος Μπασματζής
Γιαννόπουλος Παντελής Καλλιτεχνικός Διευθυντής
Δεμίρης Κρέατα
Δημόπουλος Μεταλλικά Έπιπλα – διακοσμητικά
Δρυαδων Γευσεις Παραδοσιακή Ταβέρνα
Καραγεώργος Κρέατα
Καραφίλογλου & Σαλιάρης Ο.Ε. Εμπόριο οίνων και ποτών
Μήτσιος Παναγιώτης Φαρμακείο
Μπακαλογατος Παραδοσιακο Μεζεδοπωλειο
Cafe Ποδηλάτισσα
Πελεκούδας & ΣΙΑ Ο.Ε.Κατασκευές αλουμινίου & σιδήρου
Τουτουτζόγλου Ηλεκτρολογίο Αυτοκινήτων
Τουτουντζόγλου Μαρμάρου Τέχνη

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την διεύθυνση του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ και συγκεκριμένα τους κ.κ. Βλιώρα Γιώργο και Καπουρνιώτη Μιχάλη για την πολύτιμη βοήθεια τους προκειμένου να ξεπεραστούν προβλήματα που αφορούσαν την ευκολία χρήσεως των εγκαταστάσεων στις οποίες έγινε το Basketball Camp.

Οι ακαδημίες της Νίκης Βόλου συνεχίζουν την δράση τους μέχρι το τέλος του μήνα, με την 3η αγωνιστική του Εσωτερικού μας Τουρνούα. Επίσης μέσα στο καλοκαίρι (Ιούλιο & Αύγουστο) θα γίνουν, όπως και πέρσι, ΔΩΡΕΑΝ προπονήσεις για τα μέλη των ακαδημιών μας, ενώ αιτήσεις για εγγραφή στην ακαδημία της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ γίνονται ήδη δεκτές στα τηλέφωνα 6947688550 (Τσιντσίνης Μιχάλης υπ. Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων), 6980283394 (Αθανασιάδης Χρήστος υπ. Ακαδημιών), 6974049027 (Μιχόπουλος Αλέξανδρος, έφορος υποδομών γυναικείου τμήματος).

Τα λέμε στα γήπεδα…..”

 Φωτογραφίες και η πρωτότυπη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις