Αυτά θέλει ο Αναστόπουλος για τον Άρη

Η κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου επιτρέπει στον Νίκο Αναστόπουλο να προχωρήσει στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και παράλληλα να ενεργοποιήσει τα πλάνα του για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο «αλενατόρε» έχει συγκεκριμένους άξονες, πάνω στους οποίους θα βασιστεί προκειμένου να «χτίσει» τον νέο ΑΡΗ και να δημιουργήσει…

…εκείνο το σύνολο που θα αποτελέσει ακλόνητο φαβορί για την εξασφάλιση της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ την επόμενη σεζόν.
Το ελληνικό στοιχείο
Από την τελευταία συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε πριν περίπου 1,5 μήνα, ο Αναστόπουλος ξεκαθάρισε την πρόθεση του να δημιουργήσει ένα ρόστερ με έντονο ελληνικό στοιχείο. Η προτίμηση του στον Ελληνα ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη, αφού μπορεί να βγάλει περισσότερο πάθος μέσα στο γήπεδο και φυσικά αντιλαμβάνεται -τουλάχιστον τις περισσότερες φορές- το βάρος μίας φανέλας όπως αυτή του ΑΡΗ

Η εμπειρία
Η Φούτμπολ Λιγκ για όσους την γνωρίζουν, δεν αποτελεί μία εύκολη κατηγορία. Με ομάδες που μπορούν να σου βάλουν αρκετά δύσκολα στις έδρες τους, άμυνες που απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ΑΡΗΣ θα είναι αρκετά σφιχτές και το παιχνίδι να πηγαίνει αρκετές φορές στην δύναμη. Για αυτό και ο 58χρονος τεχνικός θέλει να προσθέσει κι άλλη εμπειρία στο ρόστερ, πέραν αυτής που λογικά θα υπάρχει με την αναμενόμενη παραμονή συγκεκριμένων παικτών.

Η ταχύτητα
Ο ΑΡΗΣ μπορεί νε εξασφάλισε την παραμονή του από… του Αγίου Νικολάου φέτος. Ως ομάδα όμως μέσα στο γήπεδο παρουσίασε αδυναμίες, όπως την έλλειψη ταχύτητας. Τόσο στα πόδια όσο και στην σκέψη της (για παράδειγμα αργή ανάπτυξη του παιχνιδιού), στοιχείο που θέλει να βελτιώσει ο Αναστόπουλος με την απόκτηση παικτών που μπορούν να βγάλουν τρεξίματα μέσα στο γήπεδο και να ενεργήσουν γρήγορα μέσα από αυτοματισμούς, χωρίς να καθυστερούν το παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια τους.

Ποιοτικοί ξένοι
Ο Αναστόπουλος θα προσπαθήσει να «χτίσει» ένα ρόστερ με έντονο το ελληνικό στοιχείο, μέσα σε αυτό όμως θα προσθέσει κάποιες… πινελιές ξένων παικτών. Τομέας στον οποίο ο «Αναστό» θέλει να πραγματοποιήσει προσεκτικές επιλογές που θα κάνουν τη διαφορά. Συν ότι για αυτές λογικά θα δαπανηθούν κάποια παραπάνω χρήματα, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις