Ο Π. Μαζιανίτης νέος πρόεδρος στον Ρήγα Φεραίο

Οι διεργασίες των τελευταίων ημερών στον Ρήγα Φεραίο έφεραν και το ποθητό αποτέλεσμα. Ο ιστορικός σύλλογος δεν είναι πλέον «ακέφαλος» διοικητικά, αφού βρέθηκαν τα άτομα που θα «τρέξουν» την ομάδα την σεζόν 2016-17. Τα «ηνία» αναλαμβάνει ο κ. Πέτρος Μαζιανίτης, που θα αντικαταστήσει στον προεδρικό θώκο…

…τον κ. Γιώργο Καλόγηρο. Το νέο Δ.Σ. είναι εννεαμελές και ανανεωμένο σε σημαντικό βαθμό. Απαρτίζεται από τους κ.κ. Πέτρο Μαζιανίτη, Ιωάννη Μαυροκέφαλο, Δημήτρη Μπατζιάκα, Αχιλλέα Καρασμάνογλου, Μαρία Καλαμπούκα, Αθανάσιο Κουβελά, Ευάγγελο Περδίκη, Γεώργιο Βράκα και Ευάγγελο Γκρόζο. Μέσα στην εβδομάδα θα συγκροτηθεί σε σώμα, ώστε να ανατεθούν οι αρμοδιότητες στο καθένα από τα μέλη.
Η παραμονή του Λάκη Μπακάλη στην τεχνική ηγεσία θα αποτελέσει κύριο μέλημα της νέας διοίκησης και από τη στιγμή που αυτό αποτελεί και δική του επιθυμία, αναμένεται να επέλθει συμφωνία. Από κει και πέρα, οι άνθρωποι του βελεστινιώτικου συλλόγου με την 90χρονη ιστορία θα κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις, τόσο για να μείνει ο βασικός κορμός της ομάδας, όσο και για την προσθήκη κάποιων παικτών, εφόσον εντοπιστούν κενά στο ρόστερ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις