Να επιστρέψει στα “τρίποντα” θέλει η Νίκη με Ηρακλή

Μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ Β’ η Νίκη θέλει να επανέλθει στα «τρίποντα» και να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τα playoffs του πρωταθλήματος. Αντίπαλός της ο Ηρακλής που έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης από τις 18 Δεκεμβρίου, όταν και είχε συντρίψει τον Μακεδονικό με 5-1.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (11/2) στις 14:00, στο γήπεδο του Καμπανιακού και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το ACTION 24 και το LIVE του goalpost.gr.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο με τον Γηραιό που κρατά από τις 14 Μαΐου του 2014, όταν είχαν γνωρίσει την τελευταία ήττα από τους Θεσσαλονικείς. Έκτοτε η Νίκη σε έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου, μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Είναι αξιοσημείωτο πως τα τελευταία τρία παιχνίδια στην έδρα του Ηρακλή, έληξαν ισόπαλα.

Αν και αποστολή δεν ανακοινώθηκε είναι σίγουρο πως η Νίκη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με λιγότερες απουσίες απ’ ότι είχε με την ΑΕΚ Β’ όταν δεν κατάφερε να συμπληρώσει 18αδα. Μιράντα, Ανδρέου, Παναγιωτίδης και Μπαχανάκ βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους ενώ αντίθετα Κάσσος, Ριμπέιρο και Μπουράνης παρέμειναν στον Βόλο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Μόνο νίκη θέλει ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το τρένο των playoffs και θέλει να κάνει μία νέα αρχή κερδίζοντας τη Νίκη Βόλου. Ο Γηραιός στα τελευταία τέσσερα ματς έχει απολογισμό δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, κάτι που τον έχει κρατήσει στην 9η θέση με 18 βαθμούς.

Ο Περικλής Αμανατίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βελλίδη, Γκάγιτς, Δοϊρανλή και Δασκαλάκη, αντιθέτως επιστρέφουν οι Κούστα και Χρουσιέλ που εξέτισαν τις ποινές τους.

Η αποστολή: Παλαβράκης, Τσιλιγγίρης, Μακρής, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ, Βιτλής, Κωστόπουλος, Γκμπενιόν, Τσαγκαλίδης, Ελευθεριάδης, Σιούτας, Τόρες, Πατράλης, Σπυρίδης, Νεοφυτίδης, Κωστίκας, Έμπο, Αρόγιο, Κούστα, Ισνάλδο, Κουντουριώτης, Γκερμούς.

Ο διαιτητής της …Κοζάνης

Το παιχνίδι του Ηρακλή με τη Νίκη θα διευθύνει ο Μελέτης Γιουματζίδης από την Ένωση Πέλλας. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Παναγιώτης Κουβαλάκης (Δράμας) και Δημήτρης Δανδαλόπουλος (Ξάνθης). Τέταρτος θα είναι ο Θανάσης Δραγούσης από το Κιλκίς. Ο Γιουματζίδης έχει διευθύνει δύο παιχνίδια της Νίκης στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα με τον ίδιο αντίπαλο, την Κοζάνη. Οι κυανόλευκοι γνώρισαν την ήττα στο ουδέτερο της Καρδίτσας με 1-0 και πήραν το “αίμα” τους πίσω στην έδρα των αντιπάλων με σκορ 3-0.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις