“Καθάρισε” με χατ τρικ του Αναστασίου και παρέμεινε στην κορυφή

Ο Ολυμπιακός Βόλου με τρία γκολ του Αναστασίου στο δεύτερο ημίχρονο, όταν πέρασε και στο παιχνίδι, κέρδισε 3-0 τον Θησέα και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου άνοιξε το σκορ στο 57′ και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του στο 67′. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79′. Ο Θησέας υποχρεώθηκε σε αλλαγή του τερματοφύλακά του, Κουτσιρίμπα, στο 53′, με τον νεαρό Κοκώνη να παίρνει τη θέση του.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή, ήταν συνεχώς στο μισό του Θησέα ωστόσο δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, στις λίγες φάσεις που δημιούργησε στα καρέ του Κουτσιρίμπα. Η σπουδαιότερη απ’ αυτές καταγράφηκε στο 35′ όταν ο Ματτέα έσπασε από τα δεξιά με τον Βλάχο να κάνει το σουτ και τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων να διώχνει με τα πόδια.

Με δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο που αποδείχθηκαν καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα. Ο Σκοπελίτης αντικατέστησε τον Ματτέα και ο Αναστασίου τον Καμπέρη. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν αποφασισμένοι να πιέσουν ακόμη περισσότερο όμως οι αλλεπάλληλες διακοπές από τον τραυματισμό του Κουτσιρίμπα εμπόδισαν να αποκτήσει ρυθμό το παιχνίδι.

Στο 53′ ο τερματοφύλακας του Θησέα αντικαταστάθηκε και στη θέση του πέρασε ο νεαρός Κοκώνης που είχε δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό Βόλου στα ανταλλάγματα για τα δελτία των Οικονόμου και Βλάχου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι ερυθρόλευκοι έλυσαν τον γόρδιο δεσμό με πλασέ του Αναστασίου. Το 1-0 απελευθέρωσε τους παίκτες του Στέλιου Αρσένου που χωρίς άγχος επέβαλαν την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 67′ οι δύο αλλαγές του Ολυμπιακού Βόλου πρωταγωνίστησαν για το 2-0. Ο Σκοπελίτης εκτέλεσε το κόρνερ με τον Αναστασίου να μην δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Ο Αλέξανδρος Αναστασίου ολοκλήρωσε την επιβλητική του παρουσία μ’ ένα τρίτο τέρμα στο 79′. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Θησέα ο επιθετικός του Ολυμπιακού με πλασέ έκανε το 3-0, σκορ που ήταν και το τελικό της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Βόλου (Στ. Αρσένος): Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης (46’ Αναστασίου), Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Ματτέα (46’ Σκοπελίτης), Κυρίτσης (81′ Παπαϊωάννου), Βλάχος (81′ Νούσιος), Ζέρης, Σέττος (81′ Καρατσόλης).

Θησέας Αγριάς (Θ. Ανδρουτσόπουλος): Κουτσιρίμπας (53’ λ.τρ. Κοκώνης), Ζέρβας (62’ Ζαρκαδής), Κουκουτής, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Πρίφτι, Μέρο (46’ Παρίσης), Σιώμος, Βουρδάκης, Μάστορας (66’ Παπαδήμος Γ.), Παπαδήμος Μ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις