Χωρίς περιθώρια απώλειας βαθμών με Αιολικό

Η Νίκη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ Β’ και την ήττα στη Χαλάστρα από τον Ηρακλή δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών στα επόμενα παιχνίδια, τουλάχιστον στην έδρα της, για να μπει στα playoffs. Το σημερινό (14/2, 3 μ.μ.) ματς, στο Πανθεσσαλικό, κόντρα στον Αιολικό είναι από αυτά που “απαγορεύεται” το στραβοπάτημα και πρέπει να κερδίσει ώστε να μην “αγχωθεί” μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Τα προβλήματα απουσιών είναι και πάλι πολλά καθώς εκτός αποστολής είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Πολίτης και Γαβριηλίδης καθώς και οι τραυματίες Κάσσος και Αναστασίου. Αμφίβολος είναι ο Μιχάλης Γιαννίτσης που τραυματίστηκε στο ματς με τον Ηρακλή ενώ ο Ριμπέιρο αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Νίκη μετά και την τρίτη απολογία του.

Σημαντική η επιστροφή του Χοσέτε Μιράντα που έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση στα λεπτά που αγωνίστηκε στη Χαλάστρα.

Με την πλάτη στον τοίχο ο Αιολικός

Με την πλάτη στον τοίχο αγωνίζεται ο Αιολικός θέλοντας να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να εισέλθει στα play out και να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία. Τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες μετρά τα τελευταία πέντε παιχνίδια με τελευταίο αυτό με τον Λεβαδειακό που κέρδισαν οι Βοιωτοί με 3-0 στην Λέσβο.

Ο Σλόμπονταν Κριτσμάρεβιτς δεν υπολογίζει τον τραυματία Μαξιμένκο και τον τιμωρημένο Μπενιτες. Επίσης, ανέτοιμοι είναι οι Σινγκ και Κολλαράς, ενώ επιστρέφει ο Ζάκαριτς.

H 11αδα του Αιολικού κόντρα στον Λεβαδειακό: Ντόκιτς, Γιόκε, Ενομό, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Κριμιτζάς(76’Καγκελίδης), Σρνιτς(46’Τριανατφυλλάκος), Σαραντίδης(68’Μουχάλης), Ουνγιαλίδης, Ζιβογίνοβιτς(56’Μπαλογιάννης), Τριανταφύλλου

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού θα διευθύνει ο Στέφανος Ξηρογιάννης από την Ένωση Βοιωτίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Μίχος και Γρηγόρης Δεδικούσης από την Λάρισα. Από την ίδια Ένωση είναι και η τέταρτη διαιτητής, κα Ανδρομάχη Τσιοφλίκη. Παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Φωτιάδης από τις Σέρρες.

 

Τα εισιτήρια

Εχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ.  Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τα εισιτήρια του αγώνα θα είναι διαθέσιμα από τις 13.00 ως και την έναρξη του αγώνα από το εκδοτήριο της Β’ Πεζογέφυρας του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σκεπαστής Κερκίδας του Σταδίου και ΜΟΝΟ από τη δεύτερη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους, ύστερα από σχετική υπόδειξη των υπαλλήλων της ομάδας.

Σημειώνεται πως οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της ψηφιακής κάρτας διαρκείας 2023-2024 ή το αποδεικτικό αγοράς του διαρκείας μαζί με την αστυνομική ταυτότητα του κατόχου. Τονίζεται, δε, πως ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου θα περιφρουρείται από ισχυρή ιδιωτική ασφάλεια.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις