Ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη χρονιά για τον Αιολικό (photos)

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της χρονιάς για τον Αιολικό Βόλου, μαζί με τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου. Την παρουσίαση της τελετής επιμελήθηκε άριστα ο προπονητής του Γυμναστικού κ. Ντάκης Γεώργιος.
Στην αρχή διεξήχθη αγώνας Μπάσκετ μεταξύ των επίλεκτων παικτών του Αιολικού και Γυμναστικού με…

…διαιτητή της Α1 κατηγορίας κ. Καλογερόπουλο Λευτέρη, τον οποίον ο Αιολικός ευχαριστεί για την αφιλοκερδή προσφορά του. Συμμετείχαν οι παρακάτω επίλεκτοι παίκτες .
Από τον Γυμναστικό οι: Ηλιόπουλος, Κομματάς,Κοντογιάννης,Κορτέσης, Κυριακόπουλος,Κωστόπουλος,Κωστούλας,Νικόπουλος,Ντάκης, Ξαιδάρας, Καπραβέλoς ,Παπαδόπουλος,Σπανόπουλος,Σωτηρίου,Τάσος, Τσιβιούρας,Τσίρος,Τσουράπας.
Από τον Αιολικό οι: Αντωνίου,Βαγιόπουλος,Γεωργαντζής, Δραγατζίκης, Ζαρνακούπης Α.Ζαρνακούπης Χ.Ζουρναντζής, Κρητικός, Λογοδότης, Μπούρας, Ντίνας, Παρισάκης, Σέρρης,Σκαρίμπας ,Σμυρλής,Τσιμπλάκης.
Στο ημίχρονο έγινε διαγωνισμός τριπόντων με νικητή τον αθλητή του Γυμναστικού Ντάκη Βασίλειο .Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι βραβεύσεις .Στην αρχή βραβεύθηκαν από τον πρόεδρο του Αιολικού κ.Ρούσσο Αντώνιο οι παίκτες του Αιολικού για την επιτυχημένη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β΄Ε.Σ.Κ.Α.Θ. που οδήγησε την ομάδα στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Θ. Οι αθλητές ήταν:Κομματάς,Κωστόπουλος,Γιαννίκος,Καπραβέλος,Νταϊλιάνης,Λογοδότης,Δραγατζίκης,Νικόπουλος,Τσιβιούρας,Χατζηεφραιμίδης,Κούτε,Φερχάτι,Μπούρας,Νικολαίδης,Ντίνας,Μαστραφτσής,Παπαγιώτης,Ζουρναντζής, ο οποίος βραβεύθηκε και για το ήθος του.
Επίσης βραβεύθηκαν και οι προπονητές της ομάδας κ.κ.Τύμπας Παναγιώτης και Σαμαράς Αντώνιος.

Ο κ. Ντάκης εξήρε την προσπάθεια συνεργασίας των δύο συλλόγων, του ιστορικού Γυμναστικού και του νεοφώτιστου Αιολικού. διότι με την αμοιβαία και αμφίδρομη μετακίνηση διαφόρων παικτών επετεύχθη ο στόχος. Ο μεν Αιολικός βρέθηκε στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Θ., ο δε Γυμναστικός αξιοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες του Αιολικού βγήκε πρωταθλητής Μαγνησίας στο πρωτάθλημα Εφήβων.
Πήρε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Θεσσαλίας και την δεύτερη θέση στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Θ . όπου ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου πρωταγωνίστησε για μια ακόμη φορά .
Ακολούθησαν οι παρακάτω βραβεύσεις για τον Αιολικό:
Οι πρώτοι σε παρουσίες:Junior 1Γκριτζαλής Μανώλης,Junior 2Γιαννίκος Ιωάννης, Ακαδημία 1 Μεγαγιάννης Παναγιώτης,Ακαδημία 2 Μησαηλίδης Παναγιώτης,
προμίνι Λάιος Γεώργιος και Ιωσήφ ,Μίνι Μπαϊράμης Βασίλειος,
Προπαιδικό Σκουφογιάννης Χρήστος,Παιδικό Σκαρίμπας Χρήστος.
Εφηβικό Νικόπουλος Νίκος.
Ακαδημία κοριτσιών Κολτσαρά Ελευθερία,Κορασίδες Τρίγκα Ελένη.Διαγωνιστικά
HOT SHOOT κατηγορία junior Γουλέτσιος Σπύρος,κατηγορία small Παππάς Στέλιος.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση: O πρόεδρος του Αιολικού κ. Ρούσσος Αντώνιος, ο αντιπρόεδρος κ.Σκυριανός Νικόλαος,τα μέλη κ.Μακρυκώστας Δημήτριος, κ.Χατζηστάμος Ελευθέριος,ο νομικός σύμβουλος κ. Σαμαράς Ιωάννης και από τη διοικούσα επιτροπή η κ. Αγαπίδου Χρυσούλα,η κ. Ρούσσου Άννα, η κ. Λασκαράκη Ελεάνα,ο πρόεδρος της Δημητριάδος κ.Κουτσός Δημήτριος,ο πρόεδρος του Ιωνικού κ. Σαχανίδης Χρήστος κ.α. Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά από τις 23 Μαΐου μέχρι τις 23 Ιουνίου δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
Στο τέλος προσφέρθηκαν αναψυκτικά χορηγία της Ε.Ψ.Α.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις