«Έχουμε τον “Μπένζαμιν Μπάτον” Τζιώρα»

Στο κακό πρώτο 15λεπτο και στην αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας του σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, στάθηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αιολικό. Ο τεχνικός της Νίκης αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα, Μακατσάρια, ελπίζοντας να είναι περισσότερο έτοιμος από τον Μοράρ, ενώ παρομοίασε ως «Μπένζαμιν Μπάτον» τον Χρήστο Τζιώρα που όσο μεγαλώνει αγωνίζεται και περισσότερο. Ειδική μνεία έκανε για τον γυμναστή της ομάδας, κ. Καρυδόπουλο που είναι υπεύθυνος για την καλή φυσική κατάσταση των παικτών αλλά και για τους λίγους τραυματισμούς σχετικά με τις συνθήκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Δεν μπήκαμε καθόλου καλά τα πρώτα 15 λεπτά. Είναι από τις σπάνιες φορές που μπαίνουμε έτσι. Δεν είχαμε την ηρεμία και την μπάλα στα πόδια που έχουμε συνήθως. Οπότε για 15 λεπτά, απρόσμενα, για το τεχνικό επιτελείο δεν ήμασταν αυτοί που συνηθίζουμε. Ευτυχώς, παρότι το φοβήθηκα πολύ και μέχρι εκείνη τη στιγμή γιατί θεώρησα τα συνεχόμενα παιχνίδια λόγω της κόπωσης τα παιδιά δεν θα μπορεί να είναι, συναισθηματικά και σωματικά τα ίδια μ’ αυτά που συνηθίζουνε, ευτυχώς μετά άλλαξε, τελείωσε η εικόνα, πήραμε την κυκλοφορία που συνηθίζουμε, τον έλεγχο της μπάλας, κερδίσαμε τον έλεγχο του κέντρου για υπόλοιπα 30 λεπτά, είχαμε το πρόσωπο που συνηθίζουμε να παίζουμε και κυριαρχήσαμε. Πετύχαμε και τα δύο γκολ.

Παρότι σε μία άτυχη στιγμή, μείωσε ο Αιολικός τα παιδιά δεν πανικοβλήθηκαν, κρατήσανε το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία λεπτά, όταν είχαμε αρκετά παιδιά κουρασμένα λόγω των συνεχόμενων αγώνων, η αλλαγή του σχηματισμού μας βοήθησε στο να έχουμε μεγαλύτερη ηρεμία με την μπάλα και μεγαλύτερη ασφάλεια και όσο κι αν δεν φαίνεται έτσι, πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την κατάταξη της βαθμολογίας και πάμε να συνεχίσουμε γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, μέσα στον Μακεδονικό, με την Καλαμαριά, έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια συνεχόμενα».

Για τον δυνατό αέρα στο Πανθεσσαλικό που ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι με αυτές τις συνθήκες:

«Είναι ενάντια στη φύση της ομάδας που έχουμε δημιουργήσει όμως ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί παίχθηκε στο Πανθεσσαλικό γιατί αν μ’ αυτόν τον αέρα παίζαμε στη Νεάπολη, αμφιβάλλω αν νικούσαμε με την ομάδα που έχουμε. Γιατί ο Αιολικός με τον Γιόκε και τον Ενομό στην κόντρα και τον Ζάκαριτς που έχει ποιότητα να τους κάνει τις μπαλιές, σε μικρότερο και ανώμαλο γήπεδο, θα δυσκολευόμασταν πάρα πολύ»

Για τον Μπαχανάκ που επέστρεψε: «Για τον Πατρίκ είχα πει ότι όταν θα είναι αυτός που θέλω στις προπονήσεις δεν αποκλείω κανέναν. Έχει δύο εβδομάδες που προπονείται πάρα πολύ καλά οπότε δεν είναι προσωπικό με κανέναν, το καλό της ομάδας θέλω, δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό θέμα και υπολογίζεται»

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό: «Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, είναι δύσκολοι οι αγώνες κάτι που φάνηκε και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι γιατί και ο Μακεδονικός παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Θα πάμε για τη νίκη όπως πάμε σε όλα τα παιχνίδια και ο Μακεδονικός φαντάζομαι το ίδιο κάνει και θα είναι ένα παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος»

Για τον Μακατσάρια και την δήλωσή του ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Έτσι δήλωνε και ο Βλαντ (σ.σ. Μοράρ)… Το ευχόμαστε αυτή τη φορά να είναι αλήθεια. Έχει να παίξει από τον Οκτώβριο. Ότι προπονήσεις και να κάνει, δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα. Θα μπει στις προπονήσεις από την Πέμπτη και θα δούμε πόσο μπορεί να μας βοηθήσει. Θα δούμε αν μπορεί να συμπεριληφθεί και στην αποστολή με τον Μακεδονικό για να αγωνιστεί έστω και λίγα λεπτά. Εξάλλου έχουμε τον Χρήστο (σ.σ. Τζιώρα) σαν Μπένζαμιν Μπάτον, να περνάνε τα χρόνια και να συνεχίζει να παίζει περισσότερα παιχνίδια»

Για τις επιστροφές παικτών στο επόμενο ματς: «Σημαντικές οι επιστροφές Γαβριηλίδη και Πολίτη, οριακά ο Κάσσος ενώ ο Αναστασίου όχι καθώς αντιμετωπίζει μία θλάση στον δικέφαλο»

Ο κ. Ελευθερόπουλος αναφέρθηκε στον γυμναστή της ομάδας κ. Καρυδόπουλο: «Είμαστε πάρα πολύ τυχεροί σαν ομάδα που είχαμε ένα διάστημα με πάρα πολύ λίγα παιδιά και είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Καρυδόπουλο γυμναστή, όχι μόνο στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα από τρεξίματα αλλά και στην πρόληψη τραυματισμών»

Για το αν ισχύει η έκτιση της ποινής μίας αγωνιστικής του Κυριακίδη για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου: «Ισχύει, το έχουμε δηλώσει αρκετό καιρό πριν»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις