Πανέτοιμος για τον Αλμυρό ο Ολυμπιακός Βόλου – “Πονοκέφαλος” για τον Στέλιο Αρσένο

Την 6η του συνεχόμενη νίκη θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζοντας τον Γ.Σ.Α., στον Αλμυρό ώστε να παραμείνει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το ματς ορίστηκε το Σάββατο στις 3 μ.μ., διευκολύνοντας τους γηπεδούχους που έχουν προγραμματίσει κοπή πίτας στο Δάσος Κουρί, στις 9 μ.μ..

Ο Γ.Σ. Αλμυρού «έχασε» δύο βασικά του στελέχη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, τον Ζαφειρίου και τον Μακρή, που μετακόμισαν στην ανταγωνίστρια ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για τον τίτλο του πρωταθλητή, Αγία Άννα.

Ο Στέλιος Αρσένος κατά πάσα πιθανότητα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Καμπέρη. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων θα προστατευτεί λόγω μίας ενόχλησης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες.

Ο Κώστας Οικονόμου αντιμετώπισε μία ψύξη και δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Θησέα όμως είναι στη διάθεση του προπονητή του και το σενάριο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Η παρουσία του έμπειρου μέσου στο ματς με τον Θησέα για το Κύπελλο απέδειξε πως δικαίως οι ερυθρόλευκοι επέμειναν στην απόκτησή του καθώς είναι παίκτης που μπορεί να αλλάξει το ρου ενός αγώνα.

Ο Ματτέα που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Θησέα στο ΕΑΚ λόγω ενός μικροτραυματισμού ενδεχομένως θα προστατευτεί ώστε να μην υπάρξει υποτροπή, αν και ο ποδοσφαιριστής δηλώνει πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Αλέκος Αναστασίου έδωσε απαντήσεις σε όσους τον αμφισβήτησαν και το χατ τρικ του έδωσε ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η κατάσταση των επιθετικών της ομάδας δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Στέλιο Αρσένο διότι δεν γίνεται να πάρουν όλοι φανέλα βασικού. Δεν αποκλείεται ο «ζεστός» Αναστασίου να χρησιμοποιηθεί από τον ερυθρόλευκο τεχνικό με παρόμοιο τρόπο, ελπίζοντας να ανταποκριθεί το ίδιο με τον προηγούμενο αγώνα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να επικεντρώνονται στα δικά τους παιχνίδια ωστόσο κοιτάζουν διακριτικά και αυτά της ανταγωνίστριας Αγίας Άννας. Διαρροές κάνουν λόγο για αμφισβητούμενο πέναλτι στο ματς με τον Αίαντα Σούρπης και σίγουρα θα υπάρξει αντίδραση αν θεωρήσουν ότι τα ευνοϊκά σφυρίγματα είναι επαναλαμβανόμενα.

Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι του Αλμυρού θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το voloslive και θα αναπαραχθεί από το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις