Υπέβαλαν την παραίτησή τους Πάτσης και Δ.Σ. της ΠΑΕ

Μεταβατική είναι για τη Νίκη Βόλου η εβδομάδα που διανύουμε καθώς μετά την παραίτηση του Ανδρέα Πάτση και μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ (έχουν σταλεί προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως) θα πρέπει ο Ερασιτέχνης να υποδείξει τα άτομα που θα στελεχώσουν τη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου. Το έργο της νέας διοίκησης μόνο εύκολο δεν είναι γιατί πέρα από τα διοικητικά θέματα που θα πρέπει να τρέξουν, θα απαιτηθούν χρήματα ώστε να μην χαθούν οι ρυθμίσεις, να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση ανάληψη διοίκησης από ανθρώπους που αντέχουν να σηκώσουν το μεγάλο βάρος, τότε η Νίκη κινδυνεύει να μην αγωνιστεί στους αγώνες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Ο μόνος που δεν έχει υποβάλλει την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι ο κ. Κουντούρης (Πρόεδρος), για καθαρά τυπικούς λόγους, ώστε να μπορεί να γίνεται παραλαβή εγγράφων και να μπορεί να πραγματοποιηθεί η μετάβαση στη νέα διοίκηση αν και εφόσον υπάρξει. Οι μετοχές εφόσον δεν υπάρξει ενδιαφερόμενος ή ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα θελήσουν να τους μεταβιβαστούν, θα δοθούν στην Ερασιτεχνική εντός της εβδομάδας.

Στο αγωνιστικό τμήμα παίκτες και προπονητές προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τις εξελίξεις και ελπίζουν σε ένα θαύμα στον διοικητικό τομέα, ώστε να συνεχίσουν να προπονούνται και να αγωνίζονται.

Η συνοχή και συσπείρωση του κόσμου της Νίκης θα κρίνει το μέλλον της ομάδας. Άπαντες θα πρέπει με ηρεμία να κοιτάξουν την επόμενη μέρα που όλα τα δεδομένα δείχνουν πως θα είναι σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Εκεί όπου θα πρέπει να γίνει η επανεκκίνηση με νέους στόχους και χωρίς τα ίδια λάθη που έφεραν το σύλλογο με χρέη που ξεπερνούν τα οκτώ εκατομμύρια.

Γιώργος Αποστολακόπουλος