Με Κάσσο και Γιαννίτση η αποστολή της Νίκης

Με στόχο το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο η Νίκη Βόλου αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για τη Θεσσαλονίκη, όπου αύριο στις 3 μ.μ., θα αντιμετωπίσει τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να τελειώσουν “νωρίς” την είσοδό τους στα playoffs και για τον λόγο αυτό θα αγωνιστούν για τους τρεις βαθμούς που θα τους δώσει μεγάλο προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει στη διάθεσή του, τόσο τους Γαβριηλίδη και Πολίτη που εξέτισαν τις ποινές από κάρτες όσο και τους Κάσσο, Γιαννίτση που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός παρέμεινε ο Αντώνης Αναστασίου που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από θλάση στον δικέφαλο. Ο νεοαποκτηθής Γεωργιανός επιθετικός, Μακατσάρια, έμεινε εκτός ώστε να είναι έτοιμος για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ την κυανόλευκη αποστολή απαρτίζουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Να’α, Κουτσιμπάνας, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Μπαχανάκ, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Πέττας, Μιράντα, Κρητικός, Πολίτης, Βουκελάτος, Μπαλλάς και Τζιώρας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις