“Περίπατος” με τεσσάρα του Ολυμπιακού Βόλου στον Αλμυρό

Καμία αντίσταση δεν μπόρεσε να προβάλει στον Ολυμπιακό Βόλου ο Γ.Σ. Αλμυρού, με το τελικό 0-4 να είναι τιμητικό για τους γηπεδούχους βάσει ευκαιριών και εικόνας του αγώνα.

Οι ερυθρόλευκοι χωρίς να παίξουν στα «κόκκινα» σε κανένα σημείο του παιχνιδιού επιβλήθηκαν πιο εύκολα από το τελικό σκορ των γηπεδούχων που είναι αρκετά αποδυναμωμένοι σε σχέση με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και θα παλέψουν για να σώσουν την κατηγορία.

Το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το δεύτερο μέρος που το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου αξιοποίησε μόλις μία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το ματς

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ. Ο Σέττος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος απόκρουση της άμυνας του Αλμυρού, με τακουνάκι έστρωσε στον Βλάχο που από θέση τετ α τετ δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να κάνει το 0-1.

Στο 11’ οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βλάχο να πετυχαίνει παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Ο Σκοπελίτης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 0-3 στο 14’. Ο Σκοπελίτης πέρασε κάθετα στην περιοχή του Αλμυρού, ο Κακάμης προσπάθησε να πλασάρει πάνω από τον Κοντογεωργάκη, όμως πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή αμυντικός των γηπεδούχων απομάκρυνε με το κεφάλι.

Στο 19’ ο Κοντογεωργάκης κράτησε το 0-2 όταν σε δυνατό σουτ του Νούσιου, έβγαλε σε κόρνερ με εντυπωσιακή απόκρουση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε και τρίτο τέρμα ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση 45’ του πρώτου μέρους. Ο Σκοπελίτης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, από το πρώτο δοκάρι ο Βλάχος πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επιστροφή της και μετά από αλλεπάλληλες κόντρες αυτή στρώθηκε στον Γκαλίτσιο που με σουτ την έστειλε στον ουρανό των διχτύων του ανήμπορου να αντιδράσει Κοντογεωργάκη.

Με διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Βλάχο. Στο 46’ ο επιθετικός των ερυθρολεύκων βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά από πλάγια θέση, προτίμησε να γυρίσει για συμπαίκτη του αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε από την άμυνα των γηπεδούχων. Στο ίδιο λεπτό ο Βλάχος πάλι βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο Κοντογεωργάκης του είπε όχι βγάζοντας σε κόρνερ. Στο 47’ ήταν η σειρά του Ματτέα να σπαταλήσει μία ακόμη ευκαιρία όταν στην προσπάθειά του να πλασάρει τον Κοντογεωργάκη έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου χωρίς να παίζει στο «κόκκινο» είχε συνεχώς την μπάλα στα πόδια του και έφτανε με ευκολία στα καρέ του Κοντογεωργάκη όπου δεν είχε τις ανάλογες τελικές ενέργειες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Σε μία από αυτές, στο 64’, ο Ματτέα σέρβιρε στον Καρατσόλη που με όμορφη ενέργεια απέφυγε τον αντίπαλό του, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν εντελώς άστοχο.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέταρτο γκολ στο 76’ όταν ο Κακάμης έκανε την επέλαση από τα δεξιά, έσπασε συρτά παράλληλα της μικρής περιοχής, με τον Ντόντα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 79’ ο Καρατσόλης έφτασε κοντά σ’ ένα θεαματικό γκολ ωστόσο η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον νεαρό επιθετικό όταν με εναέριο «τακουνάκι» σε σέντρα του Κακάμη, πέρασε πάνω από το δοκάρι του Κοντογεωργάκη.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή με τον Ολυμπιακό Βόλου να παραμένει μόνος στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα και να μπαίνει χωρίς “στραβοπατήματα” σε μία δυνατή τριάδα αγώνων με Πύρασο, Ρήγα Φεραίο και Αγία Άννα.

Γ.Σ. Αλμυρού (Μπίλης): Κοντογεωργάκης, Σιούτης (60’ Ρίζος), Καραγεωργόπουλος, Ντόντα, Χατζηλιάδης, Κοφινάς, Μαυρογένης, Επίσκοπος (46’ Μπούσι), Μούζιας (60’ Μπομπότης), Τσιάτσιος (75’ Αλίας), Γεωργακόπουλος

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης, Σκοπελίτης (46’ Ματτέα), Παπακώστας, Παπαϊωάννου, Γκαλίτσιος (65’ Καραστέργιος, Νούσιος, Κυρίτσης (46’ Οικονόμου), Βλάχος (65’ Γιαρλέλης), Ζέρης, Σέττος 29’ (λ.τρ. Καρατσόλης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις