ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Την επόμενη εβδομάδα έρχονται τα σπουδαία

Από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενταθούν οι κινήσεις που αφορούν τα μεταγραφικά ζητήματα στην ομάδα του Αίαντα Σούρπης…

Η παραμονή του Κώστα Στέκα στον πάγκο του Αίαντα προσδίδει την απαιτούμενη σταθερότητα, με αποτέλεσμα στην ομάδα της Σούρπης να γίνουν λίγες και στοχευμένες κινήσεις, ώστε να μη διαταραχθεί η ομοιογένεια της προηγούμενης χρονιάς.
Οι μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να γίνουν δεν θα ξεπερνούν τις πέντε ως έξι, έτσι ώστε να εμπλουτιστεί το ρόστερ σε κάποιες θέσεις, που διαπιστώθηκαν αδυναμίες.
Οι πρώτες επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους έχουν γίνει και οι αρχικές εκτιμήσεις είναι αισιόδοξες, ότι οι υποθέσεις θα ολοκληρωθούν θετικά. Ωστόσο, αν δεν υπάρξουν τελικές συμφωνίες, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει, όπως προαναφέραμε, την επόμενη εβδομάδα…
Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, δεν αναμένεται να υπάρξουν προβλήματα, καθώς οι περισσότεροι από τους παίκτες που αγωνίζονταν και την προηγούμενη χρονιά, προτίθενται να συνεχίσουν κανονικά στην ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις