Για να “κλειδώσει” τα playoffs κόντρα στον Μακεδονικό

Ντέρμπι με φόντο τα play offs στη Νέα Ευκαρπία (18/2, 3 μ.μ.) όπου ο τέταρτος Μακεδονικός φιλοξενεί την τρίτη Νίκη Βόλου. Οι δύο ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις μία θέση στην πρώτη πεντάδα ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη νέα αναβαθμισμένη Super League 2 του ενός ομίλου, τη νέα σεζόν.

Η Νίκη πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει ακόμη και την τρίτη θέση καθώς χρειάζεται ακόμη έξι βαθμούς στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια, ωστόσο θέλει να τελειώσει όσο το δυνατό νωρίτερα τη συμμετοχή της στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου και πλησιάσει τη δεύτερη ΑΕΛ.

Ο Μακεδονικός έχει πιο δύσκολο έργο καθώς νιώθει την ανάσα του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ Β’ αλλά και της ΑΕΚ Β’ που έχει παιχνίδι λιγότερο. Για να είναι σίγουρος θα πρέπει να συγκεντρώσει οχτώ βαθμούς αλλά ίσως και οι επτά να του είναι αρκετοί.

Λίγες οι απουσίες μετά από καιρό

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα έχει στη διάθεσή του, τόσο τους Γαβριηλίδη  και  Πολίτη  που εξέτισαν τις ποινές από κάρτες όσο και τους ΚάσσοΓιαννίτση που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός παρέμεινε ο Αντώνης Αναστασίου που βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης από θλάση στον δικέφαλο. Ο νεοαποκτηθής Γεωργιανός επιθετικός, Μακατσάρια, έμεινε εκτός ώστε να είναι έτοιμος για το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ την κυανόλευκη αποστολή απαρτίζουν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Να’α, Κουτσιμπάνας, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Μπαχανάκ, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Πέττας, Μιράντα, Κρητικός, Πολίτης, Βουκελάτος, Μπαλλάς και Τζιώρας.

Η Λιβαδειά …έφερε απουσίες για τον Μακεδονικό

Ο Στέλιος Μαλεζάς δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες από τον αγώνα της Τετάρτης, Σαραγιώτη και Τσιλιγγίρη, τον ανέτοιμο Ραμίρεζ και τον Λεωνιδόπουλο που εκτίει ποινή καρτών. Επιστρέφει στην αποστολή ο Μπουλάτοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή που θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου: Γουναρίδης, Περντρέου, Βλάχος, Χασάνογλου, Μπουκουβάλας, Πέδρο Λούκας, Γρομητσάρης, Αδαμίδης, Λυμπεράκης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Μελετίδης, Χάσεκ, Ζαφειράκης, Μπουλάτοβιτς, Γρηγοριάδης, Κουλούρης, Πάρφιτ, Σιμόνι, Χερίδης.

Τακίδης από Κιλκίς

Την αναμέτρηση Μακεδονικός – Νίκη Βόλου την Κυριακή (18/2) στις 3:00μ.μ. θα διευθύνει ο Γιώργος Τακίδης από την ΕΠΣ Κιλκίς. Βοηθοί του θα είναι οι Ελευθέριος Βογιατζής (Καρδίτσας) και Άγγελος Ζήρδας (Δράμας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Δραγούσης (Κιλκίς) και παρατηρητής διαιτησίας ο Παναγιώτης Συμεωνίδης (Πιερίας).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις