Γλυκόπικρη ισοπαλία στη Νέα Ευκαρπία

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ντέρμπι της Νέας Ευκαρπίας ανάμεσα στον Μακεδονικό και τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, για τον Βόρειο όμιλο της SL2.

Οι Βολιώτες παρέμειναν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έκαναν ακόμη ένα σημαντικό βήμα για να “κλειδώσουν” μία θέση στα playoffs. Ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας θα πρέπει να αισθάνεται και ο Μακεδονικός που υποχρεώθηκε να αγωνιστεί με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο, με τη Νίκη να έχει δοκάρι στο 42′ σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πολίτη.

Για τη Νίκη ο βαθμός της ισοπαλίας είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ωστόσο παραμένει μία γλυκόπικρη γεύση λόγω της αριθμητικής υπεροχής που δεν εκμεταλλεύτηκε για περισσότερα από 50 λεπτά αγώνα.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο του Μακεδονικού, πήραν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και επέβαλαν τον ρυθμό τους, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Περντρέου. Μετά το πρώτο τέταρτο ο Μακεδονικός ισορρόπησε και πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γκαραβέλη.

Η φάση που σημάδεψε τον αγώνα καταγράφηκε στο 37′ όταν ο Λούκας Πέδρο στην προσπάθειά του να προλάβει τον Παναγιωτίδη από το να βρεθεί τετ α τετ με τον Περντρέου, έδιωξε με τάκλιν την μπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε τον μέσο της Νίκης. Ο κ.Τακίδης καταλόγισε το φάουλ κι επειδή ήταν τελευταίος παίκτης του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Το φάουλ εκτέλεσε ο Πολίτης στέλνοντας την μπάλα στη συμβολή δεξιού και οριζόντιου δοκαριού της εστίας του Μακεδονικού. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν πίεσαν για το γκολ, περιμένοντας να χτυπήσουν σε μία οργανωμένη αντεπίθεση που θα έβρισκαν τους ανάλογους κενούς χώρους. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι πήραν τα ρίσκα τους και με δέκα παίκτες προσπάθησαν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έδινε το τρίποντο και θα τους επανάφερε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι κυανόλευκοι κράτησαν εύκολα εκτός περιοχής τους γηπεδούχους με το τελικό 0-0 να κρίνεται δίκαιο βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα όπως καταγράφηκε από το LIVE EVENT του goalpost.gr:

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Μπουκουβάλας, Λυμπεράκης, Γρομητσάρης, Πέδρο Λούκας, Παναγιωτούδης (86’ Μελετίδης), Τσουκάνης, Χάσεκ, Πάρφιτ (62’ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης (86’ Κουλούρης), Σιμόνι (82’ Χερίδης).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης (82’ Κάσσος), Μπαχανάκ (57’ Ναά), Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (57’ Μιράντα), Γαβριηλίδης (76’ Λίταινας), Πολίτης, Κρητικός, Τζιώρας

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς).

Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Ζήρδας (Δράμας).

4ος διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις