«Η πιο άτυχη ομάδα της κλήρωσης»

Ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυρίως στο τακτικό κομμάτι ήταν το ματς της Νέας Ευκαρπίας υποστήριξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως η ομάδα του ήταν άτυχη στην κλήρωση του πρωταθλήματος καθώς έκανε τα ρεπό της εκεί που δεν τα χρειαζόταν, δηλαδή στην έναρξη και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Το είχα πει και πριν τον αγώνα, ό,τι είναι δύο ομάδες που θέλουν να έχουν την κατοχή της μπάλας, θέλουν να παράξουν ποδόσφαιρο. Αυτό είδαμε.

Μπήκαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε την κατοχή της μπάλας σε μεγαλύτερο ποσοστό και κάποιες προϋποθέσεις χωρίς να έχουμε κλασικές ευκαιρίες. Δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον Μακεδονικό.

Ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο τακτικό που προσπαθούσε η μία ομάδα να εξουδετερώσει την άλλη χωρίς όμως ιδιαίτερα αμυντικό προσανατολισμό και κάποια ομάδα να κλειστεί πίσω. Όλο το πρώτο ημίχρονο αυτό ήταν, ελαφρώς καλύτεροι ήμασταν εμείς.

Στο δεύτερο ημίχρονο με την αποβολή του Μακεδονικού, χαμήλωσε ο Μακεδονικός πολύ, έκλεισε τους χώρους κι εμείς δυστυχώς δεν είχαμε την ενέργεια και τη διαύγεια παρότι προσπαθήσαμε πολύ, να ξεκλειδώσουμε το ματς.

Κοιτάμε μπροστά, την Τετάρτη έχουμε ένα παιχνίδι πάλι, δυστυχώς για εμάς έτσι έχει βγει το πρόγραμμα, είμαστε η πιο άτυχη ομάδα της κλήρωσης, από την άποψη πως είχαμε τα δύο μας ρεπό, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και στα Χριστούγεννα.

Οπότε έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, δεν έχουμε σταματήσει καθόλου, συν τα πολλά παιχνίδι Κυπέλλου. Την Τετάρτη θα δώσουμε το εντέκατο παιχνίδι μας από τις 8 Ιανουαρίου και μετά. Θα πρέπει να βάλουμε περισσότερα στοιχεία απ’ αυτά που βάζουμε συνήθως γιατί σαφώς θα μας λείπουν κάποια άλλα κομμάτια ενεργειακά αλλά τα παιδιά έχουν δείξει πως ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε δυσκολία και με πολύ μεγάλο σεβασμό περιμένουμε τον Απόλλων Πόντου, που γι’ αυτόν θα είναι το τελευταίο του χαρτί να παίξει»

Για την αποβολή του Μακεδονικού ο κ. Ελευθερόπολος είπε: «Δεν την έχω δει καθόλου για να είμαι ειλικρινής, γιατί είμαι από τη δεξιά πλευρά του πάγκου αλλά δεν είμαι απ’ αυτούς που κρύβομαι και μόλις το δω θα τοποθετηθώ αλλά αν τον έχει πάρει είναι καθαρό γιατί είναι σε θέση βολής. Είναι σίγουρα έξω από την περιοχή αλλά επειδή ήταν με πλάτη δεν μπορώ να δω τι έχει συμβεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις