Πρόβα τζενεράλε για Εθνική στο Βελιγράδι

Μετά τις δύο νικηφόρες αναμετρήσεις με την Τουρκία, η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα αντιμετωπίσει σήμερα 21.45 την Σερβία, στην «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο. Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία για μία τελευταία φορά…

…να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, ώστε να βγάλει τα τελικά συμπεράσματα πριν το ταξίδι στην Ιταλία.
Στην αποστολή της Εθνικής ενσωματώθηκε και ο Στράτος Περπέρογλου, που πλέον είναι διαθέσιμος μετά την ειδική άδεια που είχε, εξαιτίας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Μπαρτσελόνα.
Ο Κώστας Σλούκας έμεινε στην Αθήνα, όπου ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Η απόφαση για την συμμετοχή του 26χρονου γκαρντ στην τελική αποστολή της Εθνική θα ληφθεί με την επιστροφή της «επίσημης αγαπημένης» στη βάση της.
Από την άλλη πλευρά, η Σερβία προετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην χώρα της και συγκεκριμένα στο Βελιγράδι. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο στα μέχρι στιγμής φιλικά παιχνίδια της, καθώς επικράτησε δύο φορές της Γαλλίας.
Από το ρόστερ των «Πλάβι» ξεχωρίζει αναμφίβολα ο πρωταθλητής Ευρώπης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ η Beogradska Arena αναμένεται να είναι κατάμεστη, λόγω και της απόφασης της Ομοσπονδίας να επιτρέψει ελεύθερα την είσοδο για την συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση.
Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο Σάσα Τζόρτζεβιτς: Μίλος Τεόντοσιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Νεμάνια Ντάνγκουβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Στέφαν Μάρκοβιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Στέφαν Μπίρτσεβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Νίκολα Γιόκιτς, Βλάντιμιρ Στίματς, Ράντε Ζάγκορατς, Μάρκο Γκούντουριτς, Στέφαν Γιόβιτς
Να σημειωθεί πως το παιχνίδι δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις