Κλήθηκε για εξηγήσεις η Αναγέννηση Καρδίτσας: Κινδυνεύει με ανάκληση πιστοποιητικού

Τα χρέη συνεχίζουν να ταλαιπωρούν την Παναχαϊκή και την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να διατάσσει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των δύο ομάδων.

Για τους Πατρινούς, δικαιώθηκε σε σχετικό αίτημά του ο Χουάν Αλμπέρτο Λαρέα, ενώ για τους Καρδιτσιώτες ο Γιώργος Οικονόμου. Και στους δύο παίκτες οφείλονται χρήματα από τις δύο ΠΑΕ και τα διεκδίκησαν από την εγγυητική επιστολή.

Η Αναγέννηση αντιμετωπίζει και κίνδυνο ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής, λόγω των προσφυγών των Γιάκου, Λαγού και Θεολόγη, γι’ αυτό κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.

Αναλυτικά:

1. Αίτηση του αθλητή Juan Alberto (Χουάν Αλμπέρτο) Larrea (Λαρρέα) περί καταπτώσεως της εγγυητικής  επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

2. Αίτηση του αθλητή Γεωργίου Οικονόμου περί καταπτώσεως της εγγυητικής  επιστολής της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904. (εξ αναβολής)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

3. Κλήση ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 αναφορικά με τις προσφυγές των αθλητών Ευριπίδη Γιάκου, Αναστασίου Λαγού και Κλεομένη Θεολόγη στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και του Γεωργίου Οικονόμου στην Ε.Ε.Α. (εξ αναβολής)
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 77Α παρ. παρ. 3, 4α περ. αβ και 7 Ν. 2725/’99 ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΕΙ

4. Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 για παράβαση του άρθρου 77Α παρ.παρ. 9 και 10 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021, σε συνδυασμό με το υπ΄αριθμ.πρωτ. 1197/19.12.2023 έγγραφο της Επιτροπής. (υπό διάσκεψη)
ΔΕΝ ΤΕΛΕΣΕ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις