“Μπαμ” με Λεάλ ο Εργοτέλης

Μετά τις προσθήκες των Άλκη Δημήτρη, Νίκου Κατσικοκέρη και Μηνά Τζανή, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε μια σπουδαία προσθήκη, επιστροφή εν προκειμένω. Είναι ο 33χρονος Ουρουγουανός φορ, Σέρχιο Λεάλ, ο ο οποίος επιστρέφει στο Ηράκλειο…

…μετά από τέσσερα χρόνια.
Ο Λεάλ ξεκίνησε την καριέρα του από την Πενιαρόλ, πριν στη συνέχεια αγωνιστεί σε Πλάσα Κολονία, Σπόρτινγκ Κριστάλ, Χιμνάσια Λα Πλάτα και Ντανούμπιο. Το 2009 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη. Μετά από μια τριετία επέστρεψε στη Νότιο Αμερική για λογαριασμό της κολομβιανής, Ντεπορτίβο Κάλι, στην Ουρουγουάη για την Ντανούμπιο, ξενιτεύτηκε στην Κίνα για τη Wuhan Zall και το 2015 επέστρεψε στην Ελλάδα και την Κέρκυρα. Πέρυσι αγωνίστηκε στην πατρίδα του, Ουρουγουάη, με τη φανέλα της Πλάσα Κολονία.
Σπουδαία προσθήκη για τον Εργοτέλη, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία.
Η ανακοίνωση του ΓΣ Εργοτέλης:
“Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Σέρχιο Λεάλ, ο οποίος θα είναι ο αρχηγός του Εργοτέλη τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Έπειτα από τη συμφωνία με τον πρόεδρο του ΓΣ Εργοτέλης, Γιώργο Βρέντζο, ο Σέρχιο Λεάλ δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Εργοτέλη, στο σπίτι μου. Γυρίζω μετά από 4 χρόνια αλλά με την ίδια ενέργεια όπως και τότε για να επιστρέψουμε στην Super League. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Θέλω να στείλω θερμούς χαιρετισμούς στον κόσμο του Εργοτέλη: το νούμερο 10 επιστρέφει!”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις