Βενετίδης: «Δείξαμε σοβαρότητα» – Τι είπε για Μακατσάρια, Νεάπολη και κίτρινες κάρτες

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Στέλιος Βενετίδης, παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της Νίκης με τον Απόλλωνα Πόντου, δίνοντας την εικόνα του παιχνιδιού και απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέλιου Βενετίδη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Σήμερα το παιχνίδι δεν επιδέχεται και ιδιαίτερης ανάλυσης. Στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε μία έλλειψη αυτοπεποίθησης και είχαμε μία νωθρότητα επηρεασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Μας βοήθησε το γκολ από στατική φάση, ανοίξαμε τους χώρους και μετέπειτα, παίξαμε με ρυθμό, δείξαμε σοβαρότητα, διαχειριστήκαμε την κούραση και εντέλει θα έλεγα πως κάναμε μία καλή εμφάνιση και δίκαια φτάσαμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα με το ευρύ σκορ».

Για τον τραυματισμό του Να’α: «Έχει έναν μυικό τραυματισμό αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε το μέγεθος. Αυτό θα το διαπιστώσουμε αύριο. Είναι αρκετά αμφίβολη η συμμετοχή του στο επόμενο παιχνίδι».

Για τη μη χρησιμοποίηση του Μακατσάρια: «Επιλέξαμε να τον προστατέψουμε γιατί προέρχεται από αγωνιστική απραξία αρκετών μηνών. Δείχνει διάθεση στις προπονήσεις και επιλέξαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε για να μη ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό και μείνει πίσω. Στην προπόνηση δείχνει διάθεση και επαγγελματισμό και δείχνει ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Θα τον χρησιμοποιήσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Αν και δεν τον έχουμε δει αγωνιζόμενο, δείχνει ότι είναι κοντρολαρισμένος, έχει καλές επαφές, έχει τελειώματα με τα δύο πόδια και ευελπιστούμε πως θα ανεβάσει το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης και θα μας βοηθήσει»

Για την επιλογή Πέττα για την κορυφή της επίθεσης: «Ο Πέττας έχει ξαναπαίξει τη θέση στον Αλμωπό, έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία στο να μπορεί να κρατήσει την μπάλα. Σίγουρα δεν είναι παίκτης που μπορεί να πλαισιώσει μέσα στην περιοχή, θεωρώ ότι ανταποκρίθηκε πλήρως στον ρόλο του και σ’ αυτό που θέλαμε»

Για το ματς με την Αναγέννηση: «Η Καρδίτσα είναι μία δυσκολοκατάβλητη, όπως και φέτος και πέρυσι είναι ένα θεσσαλικό ντέρμπι, έχουμε μέρες μπροστά μας να ετοιμαστούμε. Θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι για να κερδίσουμε»

Για την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Μας βοήθησε το σημερινό ματς να διαχειριστούμε την κόπωση, από την άλλη έχουμε πενθήμερο, έχουμε κι επιλογές και θα είμαστε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι ο αγωνιστικός χώρος της Νεάπολης, γιατί εμείς είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να παράξει ποδόσφαιρο και ειδικότερα με ομάδες όπως η Καρδίτσα που έχει έναν σχηματισμό πιο αμυντικογενή».

Για τις κάρτες που συμπλήρωσαν οι παίκτες: «Σήμερα συμπλήρωσε κάρτες ο Τοπαλίδης. Οι υπόλοιποι που συμπλήρωσαν, Μιράντα, Πολίτης και Κυριακίδης θα εκτίσουν τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ Β’».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις