Δύο χρυσά μετάλλια για τη Νίκη στα Τρίκαλα (100+ photos)

Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψε από τα Τρίκαλα η αποστολή της Νίκης Βόλου γεμίζοντας με χαρά όλους όσους βρέθηκαν κοντά στην προσπάθεια της ομάδας μας . Την αρχή έκανε η Τσουκαλά Δήμητρα στα 100Μ την πρώτη μέρα των αγώνων που συμμετείχε στην πρώτη από τις επτά προκριματικές σειρές . Η αθλήτρια κατάφερε να περάσει στον τελικό πρώτη στην σειρά της με επίδοση 12΄΄64 με αρνητικό άνεμο 2,50 και στο σύνολο με την τρίτη καλύτερη επίδοση . Στον απογευματινό τελικό σταθερή και συγκεντρωμένη επικράτησε με επίδοση 12΄΄ 52 .

Την σκυτάλη πήραν Κατερίνα Κόκκαλη στο άλμα σε μήκος την Κυριακή το πρωί με επίδοση 5.12cm που δεν ήταν αρκετό για να περάσει στον τελικό . Ακολούθησε ο Αλκιβιάδης Στασινός στα 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ δίνοντας και αυτός την μάχη του παραμένοντας όμως εκτός τελικού . Τελευταία παρέλαβε την σκυτάλη η αθλήτρια μας Έφη Φλώρου στα 3000Μ κλείνοντας την αυλαία με νίκη σε σύνολο 23 αθλητριών που συμμετείχαν στο αγώνισμα . Από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της κούρσας και σταθερά μέχρι τον τερματισμό οδήγησε τον αγώνα σημειώνοντας επίδοση 10΄41΄΄92.
Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος , Αποστόλης Βλαχάβας και Βάσω Κολλυμένου . Κοντά στην ομάδα μας επίσης ήταν ο Δημήτρης Μπατζανός που για ακόμη μια φορά φόρτωσε τον φωτογραφικό φακό με πλούσιο υλικό και οι γονείς των αθλητών και αθλητριών μας . Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον διαιτολόγο-διαρτογολόγο μας κ.Κων/νο Λάμπη για τις πολύτιμες συμβουλές του και την καθοδήγηση που δίνει στους αθλητές μας καθ’όλη τη διάρκεια της προπονητικής τους χρονιάς αφιλοκερδώς!!!

Δελτίο Τύπου τμήματος Στίβου Νίκης Βόλου