Δύο χρυσά μετάλλια για τη Νίκη στα Τρίκαλα (100+ photos)

Με δύο χρυσά μετάλλια επέστρεψε από τα Τρίκαλα η αποστολή της Νίκης Βόλου γεμίζοντας με χαρά όλους όσους βρέθηκαν κοντά στην προσπάθεια της ομάδας μας . Την αρχή έκανε η Τσουκαλά Δήμητρα στα 100Μ την πρώτη μέρα των αγώνων που συμμετείχε στην πρώτη από τις επτά προκριματικές σειρές . Η αθλήτρια κατάφερε να περάσει στον τελικό πρώτη στην σειρά της με επίδοση 12΄΄64 με αρνητικό άνεμο 2,50 και στο σύνολο με την τρίτη καλύτερη επίδοση . Στον απογευματινό τελικό σταθερή και συγκεντρωμένη επικράτησε με επίδοση 12΄΄ 52 .

Την σκυτάλη πήραν Κατερίνα Κόκκαλη στο άλμα σε μήκος την Κυριακή το πρωί με επίδοση 5.12cm που δεν ήταν αρκετό για να περάσει στον τελικό . Ακολούθησε ο Αλκιβιάδης Στασινός στα 400Μ ΕΜΠΟΔΙΑ δίνοντας και αυτός την μάχη του παραμένοντας όμως εκτός τελικού . Τελευταία παρέλαβε την σκυτάλη η αθλήτρια μας Έφη Φλώρου στα 3000Μ κλείνοντας την αυλαία με νίκη σε σύνολο 23 αθλητριών που συμμετείχαν στο αγώνισμα . Από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της κούρσας και σταθερά μέχρι τον τερματισμό οδήγησε τον αγώνα σημειώνοντας επίδοση 10΄41΄΄92.
Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος , Αποστόλης Βλαχάβας και Βάσω Κολλυμένου . Κοντά στην ομάδα μας επίσης ήταν ο Δημήτρης Μπατζανός που για ακόμη μια φορά φόρτωσε τον φωτογραφικό φακό με πλούσιο υλικό και οι γονείς των αθλητών και αθλητριών μας . Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον διαιτολόγο-διαρτογολόγο μας κ.Κων/νο Λάμπη για τις πολύτιμες συμβουλές του και την καθοδήγηση που δίνει στους αθλητές μας καθ’όλη τη διάρκεια της προπονητικής τους χρονιάς αφιλοκερδώς!!!

Δελτίο Τύπου τμήματος Στίβου Νίκης Βόλου

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις