Η Νίκη Βόλου στηρίζει την ομάδα ρομποτικής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας “Παναγιώτης Κατσιρέλος”

Η Νίκη Βόλου στηρίζει την ομάδα ρομποτικής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας “Παναγιώτης Κατσιρέλος”

Η ομάδα ρομποτικής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας «Παναγιώτης Κατσιρέλος» συμμετέχει για 7η συνεχόμενη χρονιά στον Προκριματικό Διαγωνισμό Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST LEGO League (Θεσσαλίας) και είναι το μοναδικό Δημόσιο Σχολείο της Θεσσαλίας που συμμετέχει και τις 7 χρονιές στον συγκεκριμένο προκριματικό διαγωνισμό. Στον φετινό διαγωνισμό, το Σχολείο συμμετέχει με δύο ομάδες.

Η 1η ομάδα «RoboKats» αποτελείται από τους μαθητές της Ε’ τάξης, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΠΡΟΒΙΔΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΝΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ-ΕΥΤΥΧΙΟ, ΔΟΥΚΑ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΣΤΥΛΑ ΜΙΧΑΗΛ, ΤΥΧΕΡΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΓΚΟΥΒΕΡΗ ΕΛΕΝΗ, ΜΑΟΥΣΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΔΕΣΙΠΡΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ-ΙΩΣΗΦ, ΜΑΝΩΛΗ ΙΩΑΝΝΗ-ΙΩΑΚΕΙΜ.

Η 2η ομάδα «RoboFriends» αποτελείται από τους μαθητές τη Στ’ τάξης ΜΑΚΡΗ ΜΑΞΙΜΟ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΙΣΑΑΚ, ΧΑΛΚΙΑ ΧΡΗΣΤΟ – ΕΦΡΑΙΜ, και από τους απόφοιτους μαθητές του Σχολείου μας, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΤΕΛΗ(2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου), ΦΟΥΝΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ(1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας), ΚΟΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ(2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας), ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ(2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας), ΚΑΝΤΙΟΛΛΙ ΛΕΝΤΙΟΝ(2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας), ΚΩΛΕΤΤΗ ΣΤΡΑΤΟ(2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας).

Τις ομάδες συμπληρώνουν οι προπονητές/εμψυχωτές Ζαμπέτογλου Γιώργος (Eκπαιδευτικός πληροφορικής του Σχολείου) και Φωτοπούλου Ζωή (Εκπαιδευτικός μουσικής του Σχολείου).

Η δήλωση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, Ανδρέα Κικίλια:

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη μας να έχει στην αγκαλιά της παιδιά που αποτελούν το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από καινοτομίες και ιδέες που θα μας οδηγήσουν σ’ ένα καλύτερο αύριο και είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας που ως οργανισμός η ΝΙΚΗ είναι κοντά στα παιδιά αυτά αλλά και στους καθηγητές του. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αν και για εμάς ήδη αυτό που κάνουν είναι πολύ σπουδαίο. Παρακολουθούμε τις ομάδες του 4ου δημοτικού από την περασμένο περίοδο και προσπαθουμε εμπράκτως να ενισχύουμε την προσπάθεια τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις