Διαγόρας Σεβαστής: Απέκτησε Ίτσιο, ανανέωσε με Μπενίσκο

Ο σχεδιασμός του Διαγόρα Σεβαστής για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο έχει ξεκινήσει, με το δίδυμο Τοκατλίδη-Κωτσιόπουλου να κινείται μεθοδικά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο σύλλογος της Πιερίας έχει επαφές με έμπειρους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν την Γ΄Εθνική κατηγορία και προς αυτήν την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε και η ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, με τον έμπειρο Αποστόλη Ίτσιο να παίρνει τη θέση κάτω απο τα δοκάρια του Διαγόρα.

Ο νέος γκολκίπερ της ομάδας της Σεβαστής έχει αγωνισθεί σε Πιερικό, Πύδνα Κίτρους, Βατανιακό και ξέρει τις εθνικές-επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ αποτελεί έναν απο τους πλέον έμπειρους και αξιόλογους τερματοφύλακες στην Πιερία.

Η μεγάλη βοήθεια του Μίμη Μπενίσκου και η ουσιαστική συμμετοχή του στην άνοδο του Διαγόρα στην Γ΄εθνική κατηγορία, ώθησε τους ανθρώπους της ομάδας της Πιερίας να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον χαρισματικό φορ. Άλλωστε και ο ίδιος που αποτελεί και έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, ήθελε να μείνει στην Πιερία η οποία έχει δείξει ότι σέβεται και αγαπά τον έμπειρο ποδοσφαιριστή!

Πηγή: pieriasport

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις