Για την υπέρβαση στο γεμάτο “Κλ. Βικελίδης”

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου και ο Βόλος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στη μάχη της παραμονής. Η τελευταία εντός έδρας ήττα από τα Γιάννενα έφερε αναταράξεις και εξελίξεις στο κυανέρυθρό στρατόπεδο, με τον Άνχελ Λόπεθ να απομακρύνεται και την τεχνική ηγεσία να αναλαμβάνει ο Χρήστος Κόντης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς, είτε η ομάδα παραμείνει, είτε υποβιβαστεί και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν να την αναλάβουν. Το σημερινό (25/2, 19:30 Novasports Prime) παιχνίδι κόντρα στον Άρη μπορεί να έχει ξεκάθαρο φαβορί ωστόσο ο Βόλος θέλει να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε έλλειψη συγκέντρωσης του αντιπάλου που έχει το μυαλό στο Κύπελλο και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Στον Άρη έχουν ξεχάσει πώς είναι να παίζουν εντός έδρας και το ματς με τον Βόλο είναι το πρώτο στο «Κλ. Βικελίδης» μετά τις 24 Ιανουαρίου!

Βλέπετε, έκτοτε μεσολάβησαν έξι αγώνες εκτός έδρας, τέσσερις για τη Stoiximan Super League και δύο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, στα οποία οι «κίτρινοι» μέτρησαν τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Η αλήθεια είναι πως στον Άρη έχουν βάλει σε δεύτερο πλάνο, μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον, το πρωτάθλημα, καθώς άπαντες είναι προσηλωμένοι στην πορεία στο Κύπελλο και έχουν κυκλώσει την 6η Μαρτίου, όταν και θα διεξαχθεί η ρεβάνς του υπέρ τους 1-0 επί του Παναιτωλικού στα ημιτελικά του θεσμού.

Στη Σούπερ Λίγκα, οι «κίτρινοι» είναι 5οι και στο +8 από την 7η θέση, συνεπώς η παρουσία στα playoffs είναι ουσιαστικά εξασφαλισμένη – και θα μπορεί να κλειδώσει σήμερα.

Από την άλλη, ο Βόλος βρίσκεται σε εντελώς διαφορετικό φεγγάρι, με τον Χρήστο Κόντη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του συλλόγου μετά την απομάκρυνση του Άνχελ Λόπεθ.

Δωδέκατη και μόλις στο +1 από τους ουραγούς η ομάδα της Μαγνησίας, που δεν έχει νίκη στα δέκα τελευταία ματς και πάει Θεσσαλονίκη με το… μαχαίρι στα δόντια.

Σημειώνεται πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Άρης μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες ενάντια στους Βολιώτες, με γκολ 12-2 στο διάστημα αυτό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις