Με τον κόσμο στο πλευρό του για την 18η νίκη

Μετά την νίκη επί του ΓΣ Αλμυρού ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιδιώξει σήμερα την 18η νίκη του στο πρωτάθλημα, με τους «ερυθρόλευκους» να αντιμετωπίζουν στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» τον πάντα υπολογίσιμο Πύρασο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15.00 και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ.

Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες που έχει στον δεύτερο γύρο της Α’ ΕΠΣΘ όπου μετράει μόνο νίκες έτσι ώστε να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πύρασος προέρχεται από παιχνίδι κυπέλλου ΕΠΣΘ όπου κέρδισε τον Ρήγα Φεραίο – προκρίθηκε στην επόμενη φάση – αλλά «έχασε» τον Αγιασιώτη που αποβλήθηκε και δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι.

Να θυμίσουμε πως στον αγώνα του πρώτου γύρου, η ομάδα Ολυμπιακού Βόλου είχε κερδίσει στις καθυστερήσεις με 1-2 τον Πύρασο στο γήπεδο του Αλμυρού, με λυτρωτή τον Παπακώστα.

Τέλος, η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του ΕΑΚ αναμένεται να είναι μαζική καθώς πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις