ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Θολό τοπίο…

Σε διοικητικό αδιέξοδο εξακολουθεί να παραμένει η ΑΕ Διμηνίου, καθώς η προηγούμενη Διοίκηση έχει παραιτηθεί και οι δυο Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά την…

ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, απέβησαν άκαρπες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανεπίσημα γίνονται κάποιες συζητήσεις που αφορούν το μέλλον τη ομάδας, ωστόσο, ως αυτή τη στιγμή καμία από αυτές δεν έχει πάρει «σάρκα και οστά», παραμένοντας σε φιλολογικό επίπεδο.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το «goalpost.gr» με τον Πρόεδρο του προηγούμενου διοικητικού σχήματος, κ. Παύλο Πάνο, αναφορικά με τις διοικητικές εξελίξεις, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Το προηγούμενο Δ.Σ. έχει παραιτηθεί κι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι ακέφαλη. Προσωπικά είμαι διατεθειμένος να παραμείνω και να βοηθήσω, αυτή ήταν η πρόθεση μου από την πρώτη στιγμή, αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου. Χρειαζόμαστε βοήθεια από κάποιους ανθρώπους, γιατί το φορτίο είναι βαρύ. Ακριβώς την ίδια εποχή πέρυσι, ανέλαβα την ομάδα, που αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα και δεν θα κατέβαινε στο πρωτάθλημα. Τότε μπήκα μπροστά και Δόξα τω Θεώ πήγαμε καλά. Όμως, αν τώρα δεν υπάρξει κάποιος που να σταθεί δίπλα μας, τότε το μέλλον είναι αβέβαιο…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις