Νοκ άουτ για δύο εβδομάδες ο Τζιώρας

Στα πιτς για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη θα παραμείνει ο Χρήστος Τζιώρας.

Ο βασικός επιθετικός της Νίκης που διένυε μία πολύ παραγωγική χρονιά υπέστη θλάση στη γάμπα και θα χάσει σίγουρα το ματς με την ΑΕΛ που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (εκτός απροόπτου).

Στο χθεσινό ματς με την Αναγέννηση, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού. Ο Σάββας Τοπαλίδης που είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα και αντικατάστηκε στο 79′ διότι αισθάνθηκε τράβηγμα. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να γίνει ακριβής διάγνωση για τον τραυματισμό του.

Η Νίκη ήθελε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας για να σφραγίσει το εισιτήριό της στα playoffs ωστόσο η απρόσμενη ήττα από την Αναγέννηση παρέτεινε την αγωνία στο κυανόλευκο στρατόπεδο. Στο ντέρμπι με την ΑΕΛ η βολιώτικη ομάδα θα επιδιώξει το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να κλειδώσει την είσοδό της στο μίνι πρωτάθλημα των μπαράζ ανόδου αλλά και να δώσει μία χαρά στον κόσμο που δεν έχει δει την ομάδα του να κερδίζει κάποιο ντέρμπι. Τελευταίο ματς είναι στη Νέα Ευκαρπία απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’ όπου η Νίκη θα παραταχθεί με πολλές απουσίες καθώς έχουν δηλωθεί να εκτίσουν ποινή όλοι οι παίκτες που έχουν συμπληρώσει κάρτες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις