Σ. Τέλλος: Να βάλω ένα λιθαράκι για την άνοδο του Ολυμπιακού Β.

Ο Σάκης Τέλλος αποτελεί το 12ο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός με δηλώσεις του στο goalpost.gr αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα από την πλευρά του να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει…

…στις επαγγελματικές κατηγορίες.
«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, με κόσμο, στην οποία δεν αρμόζει η Γ’ Εθνική. Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει και μπορεί να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο αποκλειστικός στόχος φέτος είναι η άνοδος, όπως μου τόνισαν και οι άνθρωποι της ομάδας και θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι για την επίτευξή του. Μ’ αρέσει που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια και θα έχω συμπαίκτες αξιόλογους, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία και έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Έχουν γίνει, μέχρι τώρα, προσεκτικές κινήσεις από πλευράς διοίκησης, υπάρχει πολύ καλό υλικό και εφόσον καταφέρουμε και «δέσουμε» γρήγορα, ως ομάδα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν αντίπαλο.
Η Γ’ Εθνική είναι ένα πρωτάθλημα που κρύβει «παγίδες», όμως από εμάς θα εξαρτηθεί αν θα καταφέρουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Υπάρχουν δυνατές έδρες, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου, πιστεύω, πως θα είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, με βάση το έμψυχο δυναμικό.
Η μεγάλη δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι απαιτητικοί και θέλουν κάθε Κυριακή η ομάδα να κερδίζει. Τον θέλουμε δίπλα μας, και θα κάνουμε τα πάντα για να φεύγει χαρούμενος κάθε φορά από το γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις