Στοίχημα: Επιλογές από Βραζιλία και Φινλανδία

Μόλις μια ημέρα πριν την έναρξη των προημιτελικών του Euro 2016, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αναμετρήσεις από πρωταθλήματα τόσο σε Ευρώπη, όσο και σε Λατινική Αμερική. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά παιχνίδια από Φινλανδία και Βραζιλία, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομερείς αναλύσεις όλων των αγώνων. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, υπενθυμίζεται ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν νόμιμα καζίνο.

Αντέχει η Σάντος

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γκρέμιο – Σάντος, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.90. Ακόμα ένα ντέρμπι στο σημερινό μενού, με τη γηπεδούχο Γκρέμιο να έρχεται με ψυχολογικό ντεσαβαντάζ. Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ από την εντός έδρας ήττα από τη Βιτόρια Μπαΐα της περασμένης εβδομάδας, δεχόμενη νέο «χαστούκι» το σαββατοκύριακο μέσα στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε. Τα γκολ των γηπεδούχων (2-0 το τελικό σκορ) σημειώθηκαν στο 54′ και στο 68′, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε και με απευθείας κόκκινη τον Ραμίρο. Άμεση η ανάγκη για επιστροφή στα τρίποντα, αν αναλογιστεί κανείς και το σερί 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι η Γκρέμιο έχει συνδυάσει με «καθαρές» νίκες τα 4/5 φετινά εντός. Κι αν οι γηπεδούχοι είναι πεσμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά, το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τη Σάντος. Έκανε… πάρτι το σαββατοκύριακο απέναντι στη συμπολίτισσα Σάο Πάολο, βάζοντας στο σακούλι το πέμπτο της τρίποντο στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Το εμφατικό 3-0 διαμορφώθηκε με τα γκολ των Βίτορ (1′), Ροντριγκάο (39′) και Αντρέ Λίμα (90’+), με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται πλέον στην πρώτη τριάδα του πίνακα. Μάλιστα, με σημερινό διπλό αφήνουν την Γκρέμιο στο -4. Σε καλύτερο μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα.

Με το Over στη Φινλανδία

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Λάχτι – Κέμι Κινγκς, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.26. Την εκδίκηση της για την ήττα πριν από δεκαπέντε ημέρες θέλει να πάρει σήμερα η Λάχτι από την Κέμι Κινγκς. Ωστόσο, η ομάδα του Τόνι Κορκεακούνας δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποια νίκη εδώ και δυο παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Λάχτι φιλοξενήθηκε από την ουραγό της βαθμολογίας Χέλσινγκφορς, με την οποία και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, όπου και μετράει 16 βαθμούς σε δεκατρία παιχνίδια, ενώ έχει επικρατήσει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας επίσης και μια ήττα. Η Λάχτι προέρχεται από την εντός έδρας βαριά ήττα με 0-3 από την Ελσίνκι, για τα ημιτελικά του κυπέλλου, γεγονός που της στέρησε την συμμετοχή στον τελικό. Απ’ την άλλη, η Κέμι Κινγκς θέλει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς μετά από δυο σερί ήττες και συνολικά τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιάνι Άχμαν φιλοξένησε την Ροβανιέμι, από την οποία και ηττήθηκε 0-2, αποτέλεσμα που τη διατήρησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και σε τριπλή ισοβαθμία με τις Ροβανιέμι και Σεϊναγιόεν (20 βαθμούς). Έχει ηττηθεί στα δυο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, κόντρα σε Σεϊναγιόεν (1-0) και Μάριεχαμν (2-0). Η δυναμική της Λάχτι εντός έδρας, αλλά και η προβληματική αμυντική συμπεριφορά της Κέμι Κινγκς εκτός έδρας μας οδηγούν στο Over 2,5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις