Τα σενάρια εισόδου στα πλέι οφ – Τι θέλει η Νίκη Βόλου

Πέντε ομάδες διεκδικούν τις θέσεις από την τρίτη μέχρι την πέμπτη που οδηγούν στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2.

Τι θέλει η Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου θέλει να κερδίσει την ΑΕΛ και να εξασφαλίσει την είσοδό της στα πλέι οφ. Στα πλέι οφ θα είναι σίγουρα και στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ Β’ δεν κερδίσει τον Λεβαδειακό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ή οι Βολιώτες δεν ηττηθούν από τον δικέφαλο στη Θεσσαλονίκη, την τελευταία αγωνιστική.

Η Νίκη Βόλου θα μείνει εκτός πλέι οφ αν κάνει δύο ήττες στα δύο παιχνίδια που μένουν και αντίστοιχα την προσπεράσουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Μακεδονικός, ενώ ευνοείται σε ισοβαθμία με τον Ηρακλή.

Ακόμη και μόνο με μια ισοπαλία με την ΑΕΛ μπορεί να μπλέξει καθώς αν την προσπεράσει βαθμολογικά η ΑΕΚ Β, υστερεί σε πιθανή τριπλή ισοβαθμία με ΠΑΟΚ και Μακεδονικό.

Τι θέλει ο Μακεδονικός

Ο Μακεδονικός με μια νίκη και μια ισοπαλία στα δύο παιχνίδια του θα παίξει στα πλέι οφ.

Με μια νίκη μόνο επί του Καμπανιακού θα παίξει στα πλέι οφ : Αν η Νίκη Βόλου δεν νικήσει την ΑΕΛ ή αν ο ΠΑΟΚ δεν κάνει δύο νίκες σε δύο παιχνίδια ή αν η ΑΕΚ δεν κάνει δύο νίκες σε δύο παιχνίδια. Συμβεί δηλαδή ένα από τα τρία. Σε τριπλή ισοβαθμία Νίκης Βόλου, ΠΑΟΚ, Μακεδονικού, υστερεί η Νίκη Βόλου.

Ο Μακεδονικός με μια ισοπαλία μόνο, θα θέλει συγκεκριμένες απώλειες βαθμών δύο ομάδων από τους ΠΑΟΚ, Ηρακλή και ΑΕΚ τις οποίες αναφέρουμε: 1. Ο Ηρακλής να μην κάνει το δύο στα δύο, 2. Ο ΠΑΟΚ να συγκεντρώσει μέχρι και τρεις βαθμούς στα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει. 3. Η ΑΕΚ Β να μαζέψει μέχρι δύο βαθμούς στα δύο παιχνίδια. Να ισχύσουν όπως αναφέραμε δύο από τα παραπάνω.

Τι θέλει ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής για να παίξει στα πλέι οφ πρέπει να πετύχει το δύο στα δύο και ακόμη να έχουν συγκεκριμένες απώλειες βαθμών δύο από τους Μακεδονικό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. 1. Ο ΠΑΟΚ να μην κάνει δύο νίκες σε δύο παιχνίδια. 2. Η ΑΕΚ να μην κάνει δύο νίκες σε δύο παιχνίδια, 3. Ο Μακεδονικός να μαζέψει μέχρι δύο βαθμούς στα δύο παιχνίδια. Όπως αναφέραμε να γίνουν δύο από τα παραπάνω.

Τι θέλουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Με δύο νίκες ΠΑΟΚ Β και ΑΕΚ Β περνάνε στην πεντάδα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει εντός με Νίκη Βόλου και εκτός με Λεβαδειακό. Η ΑΕΚ παίζει εντός με Μακεδονικό και εκτός με Αιολικό. Αν ισοβαθμήσουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων που έχουν σε όλο το Πρωτάθλημα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις