Στη βουλή τρία ύποπτα παιχνίδια – Τι αναφέρει η έκθεση της Sport Radar για το Νίκη – Απόλλων Πόντου

Στα χέρια της Eπιτροπής Μορφωτικών Yποθέσεων της Βουλής βρίσκονται  φάκελλοι της UEFA με τρία παιχνίδια της Super League 2, που «ελέγχονται ως ύποπτα» όσον αφορά τον στοιχηματισμό.

Ενημερώνοντας σχετικά τους βουλευτές, ο πρόεδρος της επιτροπής, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Λαρίσης, Χρ. Κέλλας είπε ότι, «έχουν διαβιβαστεί οι φάκελοι από τρία παιχνίδια, που έχει στείλει η UEFA στην ΕΠΟ, τα οποία ελέγχονται ως ύποπτα. Είναι τρία παιχνίδια, ένα της 14ης Φεβρουαρίου 2024, ένα της 21ης Φεβρουαρίου του 2024 και ένα της 25ης Φεβρουαρίου 2024, της Super League – 2» Σύμωνα με κοινοβουλευτικές πηγές πρόκειται για τους αγώνες Νίκη Βόλου – Αιολικός, Νίκη Βόλου – Απόλλων Πόντου και Απόλλων Πόντου – Μακεδονικός, αντίστοιχα.

Για το ένα παιχνίδι ο βουλευτής Λάρισας με τη ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, έδωσε στη δημοσιότητα τον φάκελο που έστειλε η Sportradar στην ΕΠΟ.

Όπως αναφέρει η έκθεση είναι πιθανό ο Απόλλων Πόντου να εμπλέκεται στη χειραγώγηση του αγώνα

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και στη συνέχεια γίνεται περιγραφή για το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι σε σχέση με τα πονταρίσματα στη betfair. Επίσης στην έκθεση καταγράφονται και ποιοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έχουν συμμετοχές στα ύποπτα παιχνίδια της Καλαμαριάς.

H έκθεση της sportradar για τον αγώνα: 01-153312UEFA REPORT BFDS MIS 20240221 Niki Volou vs Apollon Pontou – 27.2.2024

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις