Στη μάχη της πρόκρισης άνδρες και μίνι παίδες της Νίκης

Επιστροφή στην δράση για το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Το τριήμερο 1-3 Ιουλίου αναμένεται να είναι καυτό καθώς το τμήμα διεκδικεί την πρόκριση σε δύο κατηγορίες, σε αυτή του μίνι παίδων και σε αυτή των ανδρών. Ο στόχος και στις δύο κατηγορίες είναι η πρόκριση στις αντίστοιχες τελικές φάσεις και οι αναμετρήσεις θα έχουν σίγουρα έντονο ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται οι προκρίσεις να κρίνονται μέχρι τα τελευταία παιχνίδια.

Στην κατηγορία των μίνι μετά την πρόκριση στην ημιτελική φάση στόχος είναι η παρουσία στα τελικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ως μοναδικός εκπρόσωπος της βολιώτικης υδατοσφαίρισης η ομάδα της Νίκης θα αντιμετωπίσει στην τρίτη φάση που θα διεξαχθεί το τριήμερο 1-3 Ιουλίου στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου τις ομάδες του Νηρέα Λαμίας, της ΚΕ Κοζάνης, της ΝΕ Λάρισας, του Ολυμπιακού ΣΦΠ και των Δελφινιών Πτολεμαΐδας. Τα εισιτήρια για την τελική φάση θα κερδίσουν οι 2 πρώτες ομάδες, και ρίχνοντας κανείς μια ματιά στα αποτελέσματα των προηγούμενων φάσεων θα καταλάβει ότι η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Άπαντες πάντως στην ομάδα της Νίκης έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της και πιστεύουν στην κατάκτηση μιας από τις δυο προνομιούχες θέσεις.

Οι προπονητές Κόφφας Δημήτρης και Μπλάνας Δημήτρης θα χρησιμοποιήσουν τους: Δαλίανη, Καλλιμόπουλο, Κοκκινάκη, Τσίχλα Στρ., Τσίχλα Γ., Σαββίδη, Κανατά, Κουτσουνίδη, Γκανάτσιο, Εγνατιάδη Γ., Παπακώστα, Στέλλο, Στεφάνου, Κομνιανό, Εγνατιάδη Θ.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων:

1η αγωνιστική Παρασκευή 01/07/2016
ΩΡΑ: 18:00: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

2η αγωνιστική Σάββατο 02/07/2016
ΩΡΑ: 10:00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

3η αγωνιστική Σάββατο 02/07/2016
ΩΡΑ: 19:00: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ

4η αγωνιστική Κυριακή 03/07/2016
ΩΡΑ: 11:00: ΚΕ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

5η αγωνιστική Κυριακή 03/07/2016
ΩΡΑ: 19:00: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ

Για τους άνδρες του τμήματος η ομάδα θα αγωνιστεί στην δεύτερη φάση της Β’ εθνικής κατηγορίας επίσης στην ανοιχτή πισίνα του Βόλου. Θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά για φέτος τους συμπολίτες ΟΥΚ και ΟΕΑΝΑΒ, ενώ αυτή τη φορά θα συμπληρώσουν τον όμιλο δύο ομάδες από την Θεσσαλονίκη, η ομάδα της ΧΑΝΘ και αυτή του ΑΠΣ Οξυγόνου. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα και του βοηθού του Δημήτρη Κόφφα θα ποντάρει πολλά στην φρεσκάδα και στην διάθεση των εφήβων της ομάδας που στην προηγούμενη φάση του είχαν λείψει λόγω της συμμετοχής της εφηβικής ομάδας στα ημιτελικά της αντίστοιχης κατηγορίας, σε συνδυασμό με την εμπειρία που θα προσθέσουν οι μεγαλύτεροι της ομάδας, παίχτες με πολλές συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν με το σκουφάκι της Νίκης οι: Μητρούσης, Δανιήλ, Αθανασιάδης, Κόφφας, Χατζηγούλας Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Κανάκης, Γλούμης, Κουρτίδης, Καρκαλιάνης, Μακρής, Γκανάτσιος, Παπαδόπουλος, Ευαγγελινός, Μόσιος. Θα λείψουν πάντως από την ομάδα για ακόμα μια φορά ο βασικός αμυντικός Τζαμτζής για προσωπικούς λόγους και ο Παρασκευάς ο οποίος επιχειρεί να διασχίσει τα Πυρηναία Όρη για φιλανθρωπικό σκοπό. Την πρόκριση στο F-6 της κατηγορίας κερδίζουν οι 2 πρώτοι του ομίλου και η ομάδα της Νίκης δεν θα μπορούσε να έχει διαφορετικό στόχο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας:

1η αγωνιστική Παρασκευή 1/07/2016
ΩΡΑ: 21.00: ΟΕΑ ΝΑΒ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

2η αγωνιστική Σάββατο 2/07/2016
ΩΡΑ: 12.00: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΧΑΝΘ

3η αγωνιστική Σάββατο 2/07/2016
ΩΡΑ: 20.00: ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

5η αγωνιστική Σάββατο 3/07/2016
ΩΡΑ: 20.00: ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΑΠΣ ΟΞΥΓΟΝΟ

Καλούμε όλους τους φίλους της Νίκης Βόλου να δώσουν το παρών και να βοηθήσουν τις ομάδες μας να πετύχουν τις προκρίσεις !

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

Δελτίο Τύπου Νίκης Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις