Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει ο Ολυμπιακός στο Βελεστίνο – …Όπως με Αγία Άννα ο Ρήγας

Μετά την νίκη επί του Πυράσου ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιδιώξει σήμερα την 19η νίκη του στο πρωτάθλημα, με τους «ερυθρόλευκους» να φιλοξενούνται στο στάδιο του Βελεστίνου από τον τοπικό Ρήγα Φεραίο. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15.00 και θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ.

Η ομάδα του Ολυμπιακού θέλει να διευρύνει το σερί νικών που έχει στον Β’ γύρο της Α’ ΕΠΣΘ, απέναντι στον Ρήγα Φεραίο, προκειμένου να παραμείνει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα γνωρίζοντας πάντα ότι δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στο δυνατό σύνολο του Λάκη Μπακάλη.

Η ομάδα του Ρήγα, η οποία έχει να ηττηθεί στο πρωτάθλημα από τις 26/11/23 (Ρήγας Φεραίος – Τοξότης 0-2), επιθυμεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, όπως έκανε άλλωστε και με την 2η βαθμολογικά Αγία Άννα, όντας η μοναδική ομάδα που κατάφερε να την κερδίσει.

Τέλος, στο γήπεδο του Βελεστίνου αναμένεται μαζική προσέλευση φιλάθλων τόσο από την μεριά των γηπεδούχων, όσο και από την μεριά των φιλοξενούμενων καθώς πρόκειται για έναν ενδιαφέρον αλλά και σημαντικό αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Τασιόπουλος Γ. με βοηθούς τους Θάνο και Σακκά Π.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις