Παπαδόπουλος: «Πολύ σημαντικός ο αγώνας στο Βελεστίνο – Κανένα θέμα με τον Ρήγα»

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παρέθεσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος φιλοξενούμενος στο στούντιο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO.

O διοικητικός ηγέτης αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα των ερυθρολεύκων, όσον αφορά το παρόν και το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν από τους συντελεστές της εκπομπής αλλά και από τους ακροατές.

Ανάμεσα σε άλλα ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στο σημερινό ματς με τον Ρήγα τονίζοντας ότι είναι το μόνο που απασχολεί αυτή τη στιγμή την ερυθρόλευκη οικογένεια: «Παίζουμε στο Βελεστίνο την Κυριακή ένα πολύ κρίσιμο ματς. Πρέπει να έχουμε 100% προσήλωση στο “βήμα” για να πάμε στο επόμενο “βήμα”. O αγώνας με τον Ρήγα είναι πάρα πολύ σημαντικός, είναι τρομερός αποπροσανατολισμός και δεν δέχομαι να το κάνω εγώ, μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε καν το ματς με τον Πανιώνιο που είναι την επόμενη αγωνιστική. Σκεφτόμαστε μόνο το ματς της Κυριακής με το Βελεστίνο και θέλουμε ο κόσμος αυτό το φεστιβάλ αφοσίωσης που είπαμε από την αρχή να το κάνουμε και το κάνουμε, να γίνει και την Κυριακή στο Βελεστίνο. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο. Όλοι μαζί στην άμυνα, όλοι μαζί στην επίθεση, όλοι μαζί παίζουμε, όπως και στα εντός έδρας παιχνίδια»

Για το αν υπήρξε επικοινωνία με τη διοίκηση του Ρήγα ώστε να αποκατασταθούν οι σχέσεις μετά την ένταση που υπήρξε στο ΕΑΚ, στον πρώτο γύρο: «Εγώ δεν είμαι μνησίκακος οποίος θα θυμάμαι τι έγινε πριν από τέσσερις μήνες. Η ζωή προχωράει. Τότε ο Ρήγας ήταν μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος και τώρα αυτή τη στιγμή έχει φύγει ο Κολημήτρας. Στο φύλλο αγώνα τότε, είχε γραφτεί ότι στο 80’ μετά από σύγκρουση και σύρραξη μεταξύ του Κολημήτρα που έχει πάει στην Ακρόπολη Σέσκλου, και του Χρήστου Τζέκα, επιθετικού του Ολυμπιακού Βόλου που, επίσης, έχει φύγει και έχει πάει στον Κίσσαβο Συκουρίου, ακολούθησε μία σύρραξη μεταξύ των παικτών. Μέσα στη σύρραξη έπεσε ένα μπουκάλι και μπήκαν και 2-3 φίλαθλοι στον περιβάλλοντα χώρο. Άρα οι δύο παίκτες που ήρθαν σε σύρραξη δεν υπάρχουν στην ομάδα.
Περιμένουμε να γίνει ένα δυνατό ματς, δεν υπάρχει ματς φέτος για τον Ολυμπιακό που ήταν εύκολο».

*Όλη η συνέντευξη θα δημοσιευτεί σε μετεγενέστερες αναρτήσεις

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις