Τέλος συνεργασίας με δύο ο Απόλλων Λάρισας

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Απόλλωνα Λάρισας με τις πρώτες πρώτες αποχωρήσεις να είναι γεγονός.

Μετά λοιπόν την ανανέωση του Τάσου Κυριάκου και την αποχώρηση Μπρέλλα, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του «ιστορικού». Ο λόγος για τον Γιάννη Αντωνόπουλο ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με άνεση σε πολλές θέσεις και αποτέλεσε και αυτός από την πλευρά του σημαντικό κομμάτι στην πορεία του Απόλλωνα στο νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Λάρισας αποτελεί από σήμερα και ο Γιάννης Αντωνόπουλος, καθώς έλυσε τη συνεργασία που είχε μέχρι τώρα με τον σύλλογο της Φιλιππούπολης.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός γνώρισε πολλές επιτυχίες με τους «κυανόλευκους», ανάμεσα σε αυτές την περσινή άνοδο της ομάδος στην Α΄τοπική κατηγορία, τη φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της «μεγάλης» κατηγορίας, την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, αλλά και την άνοδο στη Γ΄εθνική!

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος αποχωρώντας από τον Απόλλωνα όπως μας δήλωσε θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε μέχρι τώρα στη πρώην του πλέον ομάδα, ενώ τέλος αποχωρεί ως φίλος από το σωματείο της Φιλιππούπολης και εύχεται τα καλύτερα για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Rockngoal.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις