Σούλης: «Προβάδισμα ο Λεβαδειακός και η Καλλιθέα»

Ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ηλιούπολης, για τον Τσιλούλη και τον Βόκολο, ενώ αναφέρθηκε και στα playoffs της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Κρατάω τις καλές στιγμές που πέρασα με την Ηλιούπολη και το γεγονός ότι η ομάδα από την 8η θέση μπήκε στα playoffs και τώρα είναι στην 3η θέση. Πολλά μπορούν να συμβούν για να αποχωρήσει ένας προπονητής, μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε διαφορά νοοτροπίας για τη νέα σεζόν».

Για τον Τσιλούλη και τον Βόκολο: «Τον Τσιλούλη τον είχα πάει εγώ πρώτη φορά στη Λαμία, τον είχα πάρει από τον Εθνικό Γαζώρου. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αρχικά έπαιζε στα χαφ, πλέον αγωνίζεται και ως περιφερειακός, έχει εξελιχθεί πάρα πολύ.

Εγώ θα έβαζα τον Τσιλούλη να παίξει με την ΑΕΚ, σε αυτό διαφωνώ, αλλά εδώ είμαστε καχύποπτοι, αν έβαζε το παιδί και έχανε μια ευκαιρία, μετά πόσα θα άκουγε. Ο Βόκολος έπραξε σωστά και το είπε δημοσίως, θα έπρεπε να μιλάμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Βόκολος. Πρέπει να του δώσουμε τα εύσημα για τη δουλειά του».

Για την επιστροφή του βαθμού στον Ολυμπιακό: «Πιο πολύ αλλάζει η ψυχολογία του Ολυμπιακού με την επιστροφή του βαθμού, αλλά πρέπει οι αγώνες να παίζονται στο γήπεδο. Να υπάρχουν οι τιμωρίες, να βρίσκονται οι υπαίτιοι και να τιμωρούνται. Παράδειγμα δεν είναι δίκαιο ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει με κόσμο στην 1η αγωνιστική των playoffs».

Για τα playoffs: «Η ΑΕΚ είναι πιο φρέσκια, ο Αλμέιδα είναι πολύ έξυπνος, φέρνει την κατάλληλη στιγμή τους παίκτες από τον πάγκο. Εύκολα, δύσκολα και 4 ομάδες θα τερματίσουν όπως είναι τώρα στην κανονική διάρκεια και το προβάδισμα θα το έχει ο πρώτος. Ο Παναθηναϊκός έχασε τρομερή ευκαιρία να είναι πρώτος, αν χάσει πρωτάθλημα θα είναι από τις δυο ισοπαλίες με Λαμία και Κηφισιά. Ο Ολυμπιακός είναι πίσω αλλά θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αν και σημαντικό ρόλο θα παίξει η κλήρωση των playoffs, ειδικά οι δύο πρώτες αγωνιστικές».

Για την Super League 2: «Η φετινή Super League 2 δεν έχει καμία σχέση με την περσινή. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ ανταγωνιστικά. Στον Βόρειο Όμιλο ο Λεβαδειακός έχει το προβάδισμα για την άνοδο, κοντά είναι όμως και η ΑΕΛ. Στο Νότιο Όμιλο η Καλλιθέα έχει το προβάδισμα, αλλά τα Χανιά και η Ηλιούπολη ακολουθούν, και εκεί θα παίξει ρόλο η κλήρωση των playoffs».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις