Ημέρα αποφάσεων στη Super League

Σημαντική συνεδρίαση σήμερα (6/3, 15:15) στη Superleague, με φόντο τα πλέι οφ/άουτ του πρωταθλήματος.

Η Λίγκα πρόκειται να συνεδριάσει το μεσημέρι της Τετάρτης, έχοντας αρκετά ζητήματα στην ατζέντα της.

Ένα από τα πλέον σημαντικά είναι η αποδοχή ή όχι του αιτήματος της ΕΠΟ, κατόπιν επιθυμίας του ομοσπονδιακού προπονητή Γκουστάβο Πογέτ, να αναβληθεί η 2η αγωνιστική των πλέι οφ, ώστε να είναι οι διεθνείς διαθέσιμοι νωρίτερα ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Γαλανόλευκης με το Καζακστάν στις 21 Μαρτίου.

Όπως έχει γράψει το SDNA από χθες (5/3), το αίτημα αναμένεται να γίνει αποδεκτό από την πλειοψηφία των ομάδων κι ως εκ τούτου το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να μην έχουμε δράση την Κυριακή 17 Μαΐου στα πλέι οφ, πλην όμως κανονικά θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου η 1η αγωνιστική των πλέι άουτ που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Μαΐου. Ήδη άλλωστε η αναπληρώτρια πρόεδρος της Λίγκας και CEO της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, τάχθηκε ανοικτά υπέρ της αναβολής, με δήλωσή της στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Εκτός από το παραπάνω ζήτημα, στη σημερινή συνεδρίαση η Superleague θα επικυρώσει την βαθμολογία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος κι ακολούθως θα γίνει ο ορισμός των αγώνων των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Από εκεί και πέρα θα συζητηθούν και κάποια άλλα ζητήματα, όπως εμπορικά θέματα, αλλά και η εκλογή ελεγκτών που θα αξιολογήσουν τη χρήση της τρέχουσας περιόδου στη διοργανώτρια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις