Τζήμας: «Να μεγαλώσουμε την προίκα μας»

Στην παρουσίαση του τεχνικού τιμ και της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου προχώρησε ο νέος διοικητικός ηγέτης του τμήματος, κ. Τζήμας. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην οικογενειακή ταβέρνα «Η Λίμνη» και την παρακολούθησε πλήθος φίλων της Νίκης, ο κ. Τζήμας τόνισε επανειλημμένα πως στην ομάδα θα υπάρξει νοικοκυριό και ότι έχει εξαγγείλει θα γίνει πράξη. Αναφέρθηκε λεπτομερώς στις παρεμβάσεις που θα γίνουν στο «Π. Μαγουλάς» ενώ για το ρόστερ τόνισε πως οι καλύτερες ομάδες δημιουργούνται τον Αύγουστο.

Στην εισαγωγή του ο κ. Τζήμας έκανε αναφορά στην ιστορία της Νίκης και το μέγεθος του συλλόγου που δίνει προοπτική για κάτι στέρεο και μεγάλο.

«Κρατάμε από το παρελθόν μόνο τις καλές στιγμές και θα εξαλείψουμε κάθε ενέργεια που θα έχει ως στόχο το κακό της ομάδας. Έχω την εμπειρία να το κάνω. Γνωρίζω πολύ καλά που ήρθα και να είστε βέβαιοι πως γνωρίζω πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

Όπως έχετε δει δεν έχω αναφερθεί σε ότι λάθος έχει γίνει από προηγούμενες διοικήσεις αλλά και από τον ίδιο τον κόσμο. Στο χέρι σας είναι η Νίκη να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα ή αντιθέτως να μην έχει την πορεία που περιμένουμε».

Ο κ. Τζήμας κάλεσε στο βήμα τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, κ. Φάτση, για τον οποίο τόνισε πως ήταν ένας από τους λόγους που βρίσκεται σήμερα στη θέση του προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Ο άνθρωπος που έβαλε το μεγαλύτερο λιθαράκι να είμαι εδώ σήμερα είναι ο κ. Φάτσης, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης. Ήταν αυτός που μαζί με τους παλαίμαχους ήταν αυτοί που με έπεισαν να αναλάβω το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης».

Τον λόγο έπειτα πήρε ο κ. Φάτσης, ο οποίος τόνισε πως όλοι οφείλουν να στηρίξουν τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ενώ παράλληλα έκανε αναφορά στην επιτυχία του στίβου, με τη συμμετοχή στην εθνική ομάδα δύο παιδιών του τμήματος:

«Στην τελευταία γενική συνέλευση η πρόταση του κ. Τζήμα επιλέχθηκε με συντριπτική πλειοψηφία και οφείλουμε αυτή την πρόταση να την στηρίξουμε. Με ενότητα πάνω απ’ όλα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να επισημάνω ένα γεγονός που αφορά τον στίβο του Συλλόγου. Δύο κορίτσια, αθλήτριες του στίβου θα φορέσουν το εθνόσημο καθώς επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την εθνική ομάδα στους βαλκανικούς αγώνες της Σερβίας».

Ο κ. Τζήμας ξαναπήρε τον λόγο τονίζοντας την ανάγκη ενότητας αλλά και τρόπο που θα ενημερώνεται ο κόσμος για ότι συμβαίνει στην ομάδα:

«Για τον επόμενο χρόνο ότι αφορά την ομάδα οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις θα γίνονται από μένα. Παράλληλα θα υπάρχουν τα σχετικά δελτία Τύπου στην επίσημη σελίδα στο facebook. Αυτό που θέλω απ’ όλους να είμαστε όλοι δίπλα και να είμαστε ενωτικοί».

Για τις εργασίες που θα γίνουν στο γήπεδο:

«Η εταιρία που συνεργαζόμαστε έχει άρτιο εξοπλισμό ώστε να παραδώσει τα γήπεδα στο χρονοδιάγραμμα που έχουμε καθορίσει. Σας διαβεβαιώνω πως τα γήπεδα θα παραδοθούν στο χρόνο που έχουμε πει και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Παράλληλα θα γίνουν και κάποιες αναδιαμορφώσεις στον περιβάλλοντα χώρο που θα βελτιώσουν την λειτουργικότητα του γηπέδου. Επίσης θα ζητήσουμε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια στο συμβόλαιο με τους βοηθητικούς χώρους στον ΟΣΕ, για το λόγο πως πρόκειται για μία αρκετά μεγάλη επένδυση και δεν θέλουμε να μισθώσουμε τον χώρο μόνο για 3 χρόνια».

Για τη διοικούσα επιτροπή:

«Θα κάνουμε ένα ευέλικτο συμβούλιο. Η εμπειρία μου έχει δείξει πως ένα ευέλικτο συμβούλιο μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα. Σήμερα θα ανακοινώσουμε τα ονόματα του συμβουλίου, χωρίς να ανακοινώσουμε τις αρμοδιότητές τους, οι οποίες θα αποφασιστούν στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο που θα κάνουμε. Όλοι είναι από την περιοχή, εκτός του κ. Στραβέλλα, ο οποίος είναι το δεξί μου χέρι εδώ και πολλά χρόνια. Οι αρμοδιότητες των μελών της διοικούσας επιτροπής θα ανατεθούν μετά το πρώτο διοικητικό συμβούλιο».

  1. Τζήμας Αθανάσιος
  2. Τζαλάκας Αχιλλέας
  3. Σούγγαρης Άκης
  4. Ακτσιαλής Αντώνης
  5. Αυφαντής Γιώργος
  6. Κοκκινάκης Κυριάκος
  7. Κοκκινάκη Φωτεινή
  8. Στραβέλας Στέργιος
  9. Κουτσούκης Γιώργος (αναπληρωματικό μέλος)
  10. Χατζηδημητρίου Μιχάλης (αναπληρωματικό μέλος)

12345

Για το ρόστερ

«Θα πρέπει να μην βιαζόσαστε για το ρόστερ της ομάδας. Σας πληροφορώ πως οι καλύτερες ομάδες δημιουργούνται τον Αύγουστο. Θα ανακοινώνουμε μόνο τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν συμφωνήσει εγγράφως.Γι’ αυτούς που στεναχωριούνται, θα τους πω, πως δυστυχώς γι’ αυτούς είμαστε νοικοκύρηδες».

Για τα νέα γραφεία της ομάδας

«Την Δευτέρα θα γίνει και η εγκατάσταση στα νέα γραφεία της ομάδας, όπου θα υπάρχει και γραφείο του προέδρου της Ερασιτεχνικής, κ. Φάτση. Θα γίνει επίσης και μπουτίκ όπου ο κάθε Νικιώτης θα μπορεί να προμηθεύεται ότι έχει σχέση με την ομάδα».

Για το νέο γήπεδο

«Το νέο γήπεδο δεν είναι όνειρο. Ένας σύλλογος είναι όπως είναι ένας Δήμος. Έτρεχαν προγράμματα και κάποιοι κοιμόταν. Ακόμη και τώρα τρέχουν αναπτυξιακά προγράμματα. Πόσο μάλλον για τη Νίκη Βόλου που έχει 1000 δελτία και ιδιόκτητο γήπεδο. Την προηγούμενη φορά η αναφορά μου στο ιδιόκτητο γήπεδο διαστρεβλώθηκε. Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα να υποθηκεύσουμε το γήπεδο. Δεν γίνεται αυτό. Όταν χρηματοδοτείσαι από ένα πρόγραμμα δεν υποθηκεύεις κάτι. Υπάρχουν προγράμματα που καλύπτουν μέχρι και το 90% ενός έργου και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.Το θέμα είναι να αφήσουμε μία προίκα στα παιδιά μας. Κάποιοι ανησυχούν μην μεγαλώσουμε και αποκτήσουμε μεγάλη προίκα. Το νέο γήπεδο είναι εφικτό».

Για την οικονομική διαχείριση

«Θα υπάρχουν δύο λογαριασμοί. Ένας για τα τμήματα του Ερασιτέχνη και ένα για το ποδόσφαιρο. Όλες οι οικονομικές συναλλαγές θα κινούνται μέσα από αυτούς τους λογαριασμούς. Ο προϋπολογισμός δεν θα πέσει έξω ούτε ένα ευρώ».

Στη συνέχεια ο κ. Τζήμας παρουσίασε τον προπονητή της ομάδας, κ. Λεωνίδα Μπίλη:

«Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι ένας προπονητής που έχει περάσει από αυτή την ομάδα, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, έχει κάνει πρωταθλητισμό με επιτυχία και θεωρώ πως ήταν καλή επιλογή και πως θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στη FootballLeague».

Σε επόμενη ανάρτηση μπορείτε να διαβάστε τις δηλώσεις του Λεωνίδα Μπίλη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις