Άνετη πρόκριση για τον Ολυμπιακό Βόλου – Ακόμη σκοράρει ο Βλάχος

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΘ προκρίθηκε κερδίζοντας όσο εύκολα δείχνει το 6-0, την ΑΕ 2002. Οι ερυθρόλευκοι χωρίς να φορτσάρουν και τον Στέλιο Αρσένο να δίνει χρόνο σε ποδοσφαιριστές με μικρότερη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, επικράτησαν άνετα των αντιπάλων τους που ήταν και οι τυπικά γηπεδούχοι στο ΕΑΚ.

Το ματς

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς του ΕΑΚ, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει δίχτυα με τον Κατσαγεωργίου, μόλις στο 2ο λεπτό. Με τη δράση να είναι μονίμως στο μισό της ΑΕ 2002, ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκορ, ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του Ολυμπιακού που με πρωταγωνιστή τον Ηλία Βλάχο, ο οποίος πέρασε αλλαγή στην ανάπαυλα και πρόλαβε να σκοράρει τέσσερις φορές, διαμόρφωσαν το τελικό 0-6.

Στο 53’ ο Παπακώστας διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού Βόλου με σουτ μέσα από την περιοχή, σε κάθετη του Σέττου που έβγαλε τον συμπαίκτη του σε θέση βολής.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Βλάχος, που πέρασε αλλαγή στο ημίχρονο, ανέλαβε δράση και ακόμη σκοράρει στο ΕΑΚ. Αρχικά στο 61’ ο επιθετικός των ερυθρολεύκων με πλασέ από κοντά έκανε το 0-3. Οχτώ λεπτά αργότερα, «τιμώρησε» το λάθος διώξιμο αμυντικού των τυπικά γηπεδούχων και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-4. Στο 71’ τελείωσε με πλασέ το έτοιμο γκολ που του σέρβιρε ο Σέττος, γράφοντας το 0-5 και τέλος στο 86’ με κεφαλιά έκανε τέσσερα τα προσωπικά του τέρματα και έξι συνολικά για την ομάδα του.

ΑΕ 2002: Μητράκος, Χαμζάι  Φ.(50′ Κιόσια), Σελίμι, Βεργοζήσης (64′ Βασιλείου), Γαλάνης Ε. (64′ Στώικος), Βέργος (79′ Μπόγια), Ζοτκάι, Μπογδανίδης (64′ Χαμζάι Α.), Τζοβάρας, Προβιάς, Γαλάνης Μ.

Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Παπαϊωάννου, Κατσαγεωργίου (70′ Ζάχος), Καραστέργιος, Καμπέρης (70′ Γιαρλέλης), Νούσιος (70′ Σιόβας), Ματτέα, Αναστασίου (46′ Σέττος), Οικονόμου, Καρατσόλης (46′ Βλάχος)

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις