Αναβίωσαν χρέη για Ηρακλή και Αιολικό

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Δέχεται -κατά πλειοψηφία- την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Πίτκα κατά της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός.
Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος του ημίσεως (50%) ποσού των 16.000 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

2. Δέχεται -κατά πλειοψηφία- την αίτηση του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Δημητρίου Ζουλιώτη κατά της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός.
Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος του ημίσεως (50%) ποσού των 7.715 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

3. Δέχεται -κατά πλειοψηφία- την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Λουκίνα κατά της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.
Δέχεται -ομόφωνα- την ανταίτηση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής κατά του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Λουκίνα, κατά το επικουρικό της σκέλος.
Ρυθμίζει την καταβολή, ποσοστού 50% εκ του επιδικασθέντος ποσού των 163.499,62 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων και δικαστικής δαπάνης και μέχρι πλήρους εξοφλήσεως, σε 20 ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από 1.4.2024, πληρωτέας εκάστης εξ αυτών εντός του πρώτου πενθημέρου εκάστου μηνός.
Επιβάλλει και ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, για την περίπτωση της μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης και εξόφλησης της απαίτησης του αιτούντος, την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη της λήξης πληρωμής της πρώτης καθυστερούμενης και μη πληρωθείσας δόσης οφειλής.

4. Απορρίπτει -κατά πλειοψηφία- την αίτηση για επιβολή-ενεργοποίηση πειθαρχικών ποινών του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Πασά κατά της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής.
Απορρίπτει -ομόφωνα- την ανταίτηση της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής κατά του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Πασά.

5. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΓΣ Διαγόρας 1905 κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Σεραφείμ Μανιώτη και κατά της υπ’ αριθμ. 38/2024 αυτοτελούς απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις