Θύρα 1:”Επαναλαμβανόμενες καταστάσεις προσβάλλουν την νοημοσύνη μας”

Τη διαφωνία τους με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στην απόφασή της να μη ζητά εισιτήρια για τα εκτός έδρας ματς, εξέφρασαν οι οργανωμένοι της Θύρας 1.

Αναλυτικά:

“Ως οργανωμένο κομμάτι του κόσμου της ΑΕΛ, έχουμε αποδείξει με τα σωστά και τα λάθη μας,πως στηρίζουμε απόλυτα την Ομάδα και παλεύουμε πάση θυσία ώστε να επικρατεί η ηρεμία στις τάξεις της.

Πάνω από όλα όμως είμαστε ζωντανό κύτταρο αυτού του τεράστιου οργανισμού, προσπαθώντας να αφουγκραζόμαστε τον παλμό του, κάτι το οποίο οφείλετε να κάνετε και ΕΣΕΙΣ εκεί στην παε.

Όλοι μας, ο καθένας από την θέση του, έχουμε χρέος να βοηθήσουμε την Βασίλισσα ώστε να επιτύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος απο την πολυπόθητη άνοδο,ειδικά στην κρίσιμη χρονικά καμπή που διανύουμε.

Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να “δυναμιτίσουμε” το κλίμα,ωστόσο κάποιες επαναλαμβανόμενες καταστάσεις που προσβάλλουν πρωτίστως την νοημοσύνη μας αλλά και την οπαδική μας υπόσταση, μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ να πάρουμε δημόσια θέση.
Πως είναι λοιπόν δυνατόν κάθε φορά που αγωνιζόμαστε εκτός έδρας να αναγκαζόμαστε να συμμετέχουμε στο θέατρο του παραλόγου όσον αφορά την δυνατότητα μετακίνησής μας ή όχι;

Γνωρίζουμε πολύ καλά την τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί στις οπαδικές μετακινήσεις στην Ελλάδα εδώ και καιρό,όμως είναι αδιανόητο να μπαίνει εμπόδιο Η ΙΔΙΑ η παε στην προσπάθειά μας να ακολουθούμε την Ομάδα παντού.

Παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον την σημερινή συνέντευξη τύπου του μεγαλομετόχου,στην οποία δήλωσε δημόσια μια πάγια στάση της παε, η οποία είναι να ΜΗΝ ζητά εισητήρια για τον κόσμο,οργανωμένο ή μη,στις εκτός έδρας αναμετρήσεις,υπό τον φόβο επεισοδίων και τιμωρίας της Ομάδας.Μια στάση η οποία μπορεί τώρα να έγινε δημόσια γνωστή,ωστόσο εμείς την βιώνουμε σε κάθε παιχνίδι εκτός,όπου μέχρι και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να μπούμε στο γήπεδο, χωρίς καμία ξεκάθαρη απάντηση απο τους αρμόδιους ασφαλείας για το αν έχει πραγματοποιηθεί επίσημο αίτημα διάθεσης θύρας και εισητηρίων.

Πως είναι δυνατόν να διατυμπανίζεις την ανάγκη για την παρουσία και την στήριξη αυτού του κόσμου στο πλευρό σου,να τον επαινείς στα καλά,ενώ ταυτόχρονα του βάζεις ο ίδιος φρένο;Ενός κόσμου που έχει ταξιδέψει κυριολεκτικά παντού για την αρρώστια του και έχει κερδίσει πόσα παιχνίδια με την δυναμική του;

Αυτό για το οποίο ΖΟΥΜΕ κύριοι, είναι να ταξιδεύουμε και να τραγουδάμε για την ΙΔΕΑ ΜΑΣ σε όλα τα πέταλα του κόσμου, ΟΧΙ να δημιουργούμε επεισόδια άνευ λόγου και αιτίας,αφού τόσο πολύ αυτό σας ανησυχεί,βάζοντας σε κίνδυνο, πρώτα από όλα την ίδια μας την ελευθερία, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το ολοένα και αυστηρότερο νομικό πλαίσιο.Αυτονόητο είναι επίσης, πως γνωρίζουμε πολύ καλά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια ενδεχόμενη τιμωρία της Ομάδας, και πιστέψτε μας είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε.

Σε κάθε περίπτωση, τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η θέση μας είναι όπου αγωνίζεται η ΑΕΛ.Καλούμε όλα τα αδέρφια μας να πράξουν το ίδιο.

Δεν ζητάμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εισητήρια για όλα τα γήπεδα.

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!

ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΦΩΤΙΑ…ΤΑ ΜΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ…

ΘΥΡΑ 1″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις