ΠΟΤ Ηρακλής: Συμφώνησε με Σούλη Παπαδόπουλο

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του Ηρακλή. Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και έρχεται αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από τον Παπαδόπουλο, ο Γηραιός είχε κάνει πρόταση στον Μπάμπη Τεννέ αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά.

Μετά την αρνητική απάντηση, η διοίκηση του Ηρακλή κατέληξε στον Παπαδόπουλο γιατί εκτιμάει ότι μπορεί να προκαλέσει το αναμενόμενο σοκ στην ομάδα.

Ο 56χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Προοδευτική την αγωνιστική περίοδο 1999-2000. Στην ομάδα του Κορυδαλλού παρέμεινε πέντε σεζόν, εκ των οποίων οι τρεις ήταν στην Α’ Εθνική. Ακόμη μεταξύ άλλων εργάστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον Ολυμπιακό Βόλου, στο Αιγάλεω, στη Βέροια, στον Διαγόρα Ρόδου, στην ΑΕΠ Ηρακλής, στη Δόξα Δράμας, στα Χανιά, στην ΑΕΛ, στον Αστέρα Αμαλιάδας, στον Αήττητο Σπάτων, στον Πιερικό, στον Βύζαντα Μεγάρων, στα Τρίκαλα, στη Λαμία, στον Εργοτέλη αλλά και στην Παναχαϊκή. Ενώ έχει περάσει και από την τεχνική ηγεσία του Αρη στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Τη φετινή σεζόν ανέλαβε την Ηλιούπολη στο τέλος του Νοέμβρη και την οδήγησε στα πλέι οφ του Β’ ομίλου της Super League 2, όμως αποχώρησε πριν δύο εβδομάδες και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Β’ με 1-3. Ο Σούλης Παπαδόπουλος σε επίπεδο Β’ Εθνικής μετράει 340 παιχνίδια, έχοντας 127 νίκες, 103 ισοπαλίες και 110 ήττες.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις