Ο Αλέξης Κούγιας υπερασπίστηκε τον Αχιλλέα Μπέο: Δεν αμφισβήτησα ποτέ την νομική του ικανότητα

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου κατά της τιμωρίας τους για την υπόθεση Τετέι.

Την επόμενη εβδομάδα θα βγει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Ανδρέα Τετέι, στο Κηφισιά-Βόλος. Κατά την εκδίκαση της έφεσης, ο Αλέξης Κούγιας υπερασπίστηκε τον Αχιλλέα Μπέο, λέγοντας πως η κατάθεση του Ανδρέα Τετέι τον αθωώνει, ενώ οι Χάρης Γρηγορίου, Γιώργος Σινέλης τους ζήτησαν την ακύρωση του video της Κηφισιάς.

Ο Βόλος ζήτησε και πήρε προθεσμία για υπόμνημα μέχρι την Τρίτη, οπότε η απόφαση θα βγει στη συνέχεια, με τη Super League να περιμένει την εξέλιξη για να προχωρήσει στην επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι άουτ και τον ορισμό του προγράμματος των αγώνων.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Νομίζω πως μόνο και μόνο η κατάθεση του κυρίου Τεττέι απαλλάσσει τον κύριο Μπέο. Άκουσε λέει κάποιον. Δεν τον είδε. Πιο γνωστή φιγούρα δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια. Άλλες φορές είναι to the point κι άλλες όχι. Είναι ο Μπέος».

Παράλληλα, τόνισε πως δεν έχει ακούσει ποτέ τη λέξη μαϊμού για ρατσιστική συμπεριφορά. «Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο ένα video στον οποίο δεν φαίνεται η φάση; Υπάρχουν μαϊμού πέναλτι, φάουλ ή οτιδήποτε άλλο. Το ακούει ο κύριος Τεττέι χωρίς να ξέρει ποιος το είπε. Άρα δεν έχουμε πράξη».

Από την πλευρά του, ο νομικός σύμβουλος της Κηφισιάς Αργύρης Λίβας σημείωσε: «Από το βίντεο προκύπτει πως και τον κοιτάει και πως η έκφραση είναι για τον Ανδρέα Τετέι και καμία σημασία δεν έχουν οι παραπάνω χαρακτηρισμοί».

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την απόφαση του να επιλέξει τον Αλέξη Κούγια για νομικό του εκπρόσωπο και τόνισε ότι παρά τις διαφορές που έχουν αναμεσά τους δεν παύει να είναι ένας ικανός δικηγόρος.

«Ο κύριος Κούγιας σήμερα υπερασπίζεται την ΠΑΕ Βόλος. Δεν αμφισβήτησα ποτέ τη νομική του ικανότητα λόγω των διαφορών που έχουμε. Οι διαφορές υπάρχουν και μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν. Όσον αφορά την νομική του ικανότητα ως δικηγόρος ποτέ δεν τον αμφισβήτησα και σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα επιλέγεις τους καλύτερους. Μαζί με τον κύριο Γρηγορίου και τον κύριο Σινέλη νομίζω πως έκαναν μια τρομερή δουλειά», επισήμανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις