Θλίψη στην οικογένεια της Νίκης και στη Μαγνησία: “Έφυγε” ο Γιώργος Τσιντσίνης

Σε ηλικία 71 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος Τσιντσίνης, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Νίκης Βόλου την περίοδο 1994-95. Η κηδεία του γνωστού δημοσιογράφου θα γίνει την Κυριακή 10/3 στις 12.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έγραψε για την απώλεια του Γιώργου Τσιντσίνη:

“Η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ γίνεται ακόμα πιο φτωχή μετά την απώλεια του Γιώργου Τσιντσίνη, ο οποίος σε ηλικία 71 ετών έφυγε από τη ζωή.

Επρόκειτο για μια σημαντική προσωπικότητα της πόλης και νομού μας, με σημαντικό έργο στο χώρο της δημοσιογραφίας αλλά στην αγαπημένη του ΝΙΚΗ της οποίας διετέλεσε πρόεδρος της σεζόν 1994-1995.

Σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας θέλει εκφράσει τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένειά του. Σίγουρα, ο Γιώργος Τσιντσίνης δεν θα ξεχαστεί από κανένας μας.
Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 10/3 στις 12.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα»”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ερασιτεχνική Νίκη:

“Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους, του Γιώργου Τσιντσίνη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Ο Γιώργος Τσιντσίνης διετέλεσε Πρόεδρος της Νίκης Βόλου, την περίοδο 1994- 1995 και μέχρι το τέλος βρισκόταν πάντα με τη σκέψη του κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, ακούγοντας όλους τους αγώνες της Νίκης Βόλου. Την αγάπη του αυτή μεταλαμπάδευσε και στα ανίψια του τον Αλέξη, Δημήτρη και Μιχάλη Τσιντσίνη. Καλό παράδεισο…”.

To Blue Club αποχαιρέτησε τον Γιώργο Τσιντσίνη:

“Με απέραντη θλίψη αποχαιρετούμε, έναν αγνό Νικιώτη , έναν χαρισματικό λογοτέχνη
και έναν εξαιρετικό άνθρωπο
Τον πρόεδρο της καρδιάς μας
τον Γιώργο Τσιντσινη.
Καλό ταξίδι πρόεδρε”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις