«Δεν είχα λόγο να επιστρέψω…»

Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε για τους λόγους που δεν θέλησε να επιστρέψει στον Ηρακλή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα προβλήματα δεν λύθηκαν, ενώ παράλληλα έκανε το σχόλιό του για το κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague 1

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για το αν υπάρχει ο παράγοντας κούραση: «Περισσότερο πνευματική κούραση έχει ο ΠΑΟΚ με το ταξίδι και την ήττα αλλά και τον προβληματισμό που μπορεί να δημιουργήθηκε, καθώς σωματικά μπορεί να ξεκουραστεί με βάσει τα μέσα που υπάρχουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μέσα σε 48 ώρες αποβάλλοντας το γαλακτικό οξύ».

Για τον Άρη, «Ο Άρης έχει ανεβασμένη ψυχολογία και εκτός από το γόητρο δεν έχει κάποιο άλλο θέμα σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που… καίγεται και δεν έχει δίπλα του τον κόσμο του».

Για την επιλογή στη θέση ”9” του ΠΑΟΚ: «Ο Ντεσπόντοφ είναι η ενδεδειγμένη λύση για την κορυφή της επίθεσης, έχει προσαρμοστεί, έχει αντίληψη και τελειώνει σωστά τις φάσεις»

Για τον Ηρακλή: «Το μεγάλο πρόβλημα του Ηρακλή είναι ότι δεν λύνονται τα προβλήματα του. Έγινε μία νέα κρούση για να επιστρέψω αλλά είχα πει ότι δεν λύθηκαν τα προβλήματα που υπήρχαν, οπότε από τη στιγμή που δεν λύθηκαν δεν είχα λόγο να επιστρέψω. Ο Ηρακλής δεν γίνεται να παίζει χωρίς τον κόσμο του και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που αποχώρησα από την ομάδα καθώς οι οργανωμένοι δεν ήθελα η ομάδα να αγωνιστεί στην Τρίγλια. Θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά μου να επιστρέψω στον Ηρακλή αρκεί να είχαν λυθεί τα προβλήματα που με είχαν κάνει να φύγω από την ομάδα».

Ενώ αποκάλυψε για την υπόθεση του Μάρα: «Όλοι μας, εγώ, οι παίκτες, δώσαμε ένα κομμάτι από τον μισθό μας για να λυθεί η υπόθεση Μάρα. Εδώ έδωσε ο απλός κόσμος δεν θα δίναμε εμείς; Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο όπως ο Ηρακλής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις