Σταμάτησε στα πέντε ο Ολυμπιακός Βόλου και “βλέπει” Αγία Άννα

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Πανιώνιο 5-0 και όλα τα βλέματα πλέον στρέφονται στο παιχνίδι με την Αγία Άννα που είναι πιθανόν να κρίνει, σε μεγάλο βαθμό, τον πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΘ. Οι ερυθρόλευκοι που έχουν προβάδισμα πέντε  βαθμών που πιθανόν θα γίνουν δύο μετά τον αγώνα των αντιπάλων τους με την Αγχίαλο, σε περίπτωση νίκης, θα πρέπει να αυτοκτονήσουν στη συνέχεια για να χάσουν το πρωτάθλημα.

Ο Ηλίας Βλάχος συνέχισε να σκοράρει από το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕ 2002 που πέτυχε τέσσερα σε ένα ημίχρονο και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, σημείωσε αλλά δύο. Στο 5ο λεπτό ο επιθετικός των ερυθρολεύκων πλάσαερε από κοντά σε σέντρα του Αναστασίου και τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με κεφαλιά.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη του σκοραρίσματος πήρε ο Σέττος. Στο 10′ με πλασέ έγραψε το 3-0 σε κόρνερ της ομάδας του και στο 16′ με τον ίδιο τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0. Πριν τη συμπλήρωση των 45′ ο Ολυμπιακός πέτυχε και πέμπτο γκολ με τον Ματτέα να σκοράρει με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τους παίκτες του Ολυμπιακού να σκέφτονται περισσότερο το ματς με την Αγία Άννα, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει.

Ολυμπιακός Β. (Αρσένος): Σταυράκης, Ματτέα, Καμπέρης (71′ Γιαρλέλης), Παπαϊωάννου, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης (46′ Νούσιος), Ζέρης, Βλάχος (46′ Κατσαγεωργίου), Αναστασίου (82′ Ζάχος), Σέττος (71′ Σιόβας).

Πανιώνιος Ν. Ιωνίας (Παχής): Μπατζιάκας, Καραΐσκος, Σταμάτης, Ζακυνθινός, Γιαλίδης, Κυπτίου (67′ Τάρε), Καρακώστας, Καρμάγαλος (46′ Φώτου), Κανιούρας, Σουλάι, Πέππας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις